Yeni tesis için protokol imzalandı

Yeni tesis için protokol imzalandı

İskele bölgesine yapılacak olan halı saha, herkes için spor ve rekreasyon alanının imzaları Spor Dairesi’nde atıldı

A+A-

İskele Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Başbakanlık Spor Dairesi kontrol ve yönetimindeki arazi üzerine yapılacak olan halı saha ve rekreasyon alanının yapımı için hazırlanan protokole imzalar atıldı. Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından imzalanan işbirliği protokolü sonrası ise açıklama yapıldı.

 

Cahitoğlu: “Her zaman spor yapılması için imkan sunmaya devam edeceğiz”  

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu yapmış olduğu açıklamada, Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün vizyonu çerçevesinde yer alan Belediyeler aracılığı ile yapılması planlanan herkes için spor, halı saha  ve rekreasyon alanları projelerinin ilkinin hayata geçmiş olduğunu, Spor Dairesi olarak yerel yönetimlerin spor tesisleri bakım onarım ve yapımına bununla birlikte rekreasyon alanları ile herkesin spor yapabileceği noktalara imkanların sunulmasına Başbakanlık Spor Dairesi olarak her zaman destek vermeye ve işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Sporun yerel yönetimlerle daha geniş kitlelere ulaşılabileceğine inandığını söyleyen Cahitoğlu, İskele Belediyesi’ne sporla ilgili yaptığı yatırımlar için teşekkür ederken, bunun diğer belediyelere de örnek teşkil etmesini temenni ettiğini söyledi.

 

Sadıkoğlu: “Katkı koyan herkese teşekür ediyorum”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise yapmış olduğu açıklamada, genel olarak Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün ülke genelinde yapmayı planladığı herkes için spor ve rekreasyon alanlarının yapılması için kendi bölgesinin başlangıç yeri olmasından dolayı mutluğunu ve memnuniyetini dile getirirken, katkı koyan herkese teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 1551 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.