"Yeni sezon GG’nin yılı olacak"

"Yeni sezon GG’nin yılı olacak"

Yeni sezonda takıma üç önemli isim katarak hazırlıklara başlayan Gençlik Gücü’nde kaleci Türkkan’da sona doğru gelindiğini bildirdi

A+A-

GG Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Geçtiğimiz sezonlarda yaptığımız hataları yapmadan, daha yolun başında işi tutarak, üç önemli oyuncu ile anlaşmaya vardık. İç transferi tamamlamak üzereyiz, bunun yanında iyi bir orta saha yabancı oyuncu arayışımız devam ediyor"

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon Süper Lige Play out maçları sonunda kalmayı başaran Gençlik Gücü’nde, yeni sezon hazırlıkları erken başladı. Ligin tamamlanması ile birlikte geçmiş sezonlarda yaşanan olumsuzlukları yaşamamak ve takımı daha güçlü bir takım yapmak için transfer çalışmalarına başlandı. İlk etapta bonservisleri ellerinde bulunan Küçük Kaymaklı’nın başarılı defans oyuncusu Mehmet Kaygısız ile birlikte, Baf Ülkü Yurdu’nun tecrübeli orta saha oyuncusu Arif Solkanat ile birlikte İltaç Keçeli’yi renklerine bağlamayı başardı. Konu ile ilgili olarak konuştuğumuz Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Geçtiğimiz sezonlarda yaptığımız hataları yapmadan, daha yolun başında işi tutarak, üç önemli oyuncu ile anlaşmaya vardık. İç transferi tamamlamak üzereyiz, bunun yanında iyi bir orta saha yabancı oyuncu arayışımız devam ediyor” dedi.

 

Göksun: “Kaleci Türkkan ile görüşmeler devam ediyor”

Takımı güçlendirme adına transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Geçtiğimiz sezon takıma adapte ettiğimiz genç oyuncularımızı da tutmayı düşündüklerini, bunun yanında tecrübeli defans oyuncumuz Özcan Saygı takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdiğini “ söyledi. Takımda kalmak isteyen oyuncularla hemen hemen anlaşmaya vardıklarının altını çizen Niyazi Göksun, “Mağusa Türk Gücü’nde yol ayrımı yaşayan kaleci Türkkan Delideniz ile antlaşmaya yakın olduklarını” söyledi.

 

“Ndue ve Debola’nın yanına orta saha oyuncusu arıyoruz”

Geçtiğimiz sezon yabancı oyuncuları Ndue ve Debola’dan çok memnun olduklarının altını çizen Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Ndue şuanda kendine takım arıyor, boşta kaldığı gün bize gelecek bekliyoruz. Debola ise bizimle bütünleşti artık o bizi biz onu bir yere bırakmak gibi bir niyetimiz yok” dedi. Göksun, “İyi bir orta saha oyuncusu arayışlarımız devam ediyor, en kısa zamanda onu da bulup takıma katarak temmuz ortasında hazırlık çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.