“Yeni şampiyonluklar istiyorum”

“Yeni şampiyonluklar istiyorum”

Türkiye Engelli Yıldızlar kulübünde spor hayatını sürdüren İbrahim Yavuz, Avrupa Şampiyonluğu yaşadığı Türkiye Tekerlekli Basketbol Milli takımı forması ile yeni şampiyonluklar yaşamak istediğini belirtti.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Üç sezon önce ortaya koyduğu performans ve oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekerek Türkiye Engelli Yıldızlar Kulübü’ne transfer olan KKTCELL Tekerlekli Basketbol oyuncusu İbrahim Yavuz, yeni sezon hazırlıklar için bugün adadan ayrıldı. Üç sezon önce Türkiye Engelli Yıldızlar Kulübü Tekerlekli Basketbol takımı ile dördüncülük, geçtiğimiz sezon takım olarak üçüncülük yaşadıklarının altını çizen İbrahim Yavuz, “şimdi artık şampiyon olmanın zamanı geldi” dedi. İbrahim Yavuz, İstanbul’a gitmeden önce YENİDÜZEN’e verdiği röportajda, “Türkiye Engelli Yıldızlar Kulübü’ne transfer olmakla ne kadar isabetli ve doğru bir karar verdiğimi zaman ilerledikçe ve bu zaman içinde yaşadıklarımla anlıyorum. Buraya gelmekle ve tabii ki çok çalışarak dikkatleri üzerime çekerek önce Milli takıma, oradan da Milli takım forması ile olimpiyatlara katılmak benim için bambaşka bir duygudur” dedi.

 

Yavuz: “Öncelikli olarak belirlediğim hedeflerime ulaştım”

Türkiye’de ki gururumuz İbrahim Yavuz, İstanbul’a gitmeden önce yaptığı açıklamada, “şu ana kadar öncelikli olarak belirlediğim hedeflerime ulaştım” dedi. İbrahim Yavuz, “Türkiye Engelli Yıldızlar takımı olarak dikkatleri üzerimize çektik ve ilk yılımda dördüncü, geçtiğimiz yıl da üçüncülük elde ederek başarılı iki sezon geçirdim. Bu başarımla birlikte Türkiye Tekerlekli Basketbol Milli takımında yer aldım. Önce olimpiyatlara, ardından Avrupa Şampiyonası’na katıldım ve oralarda başarılı sonuçlar elde ettik. Olimpiyatlarda olmak oralarda Dünya ülkeleri ile mücadele etmek bambaşka bir duygudur. Bu duygular anlatılmaz yaşanır. Bende bunu yaşayan birisi olarak kendimle çok gururluyum. Yıl içinde İspanya’da düzenlenen Avrupa Tekerlekli Basketbol Şampiyonası’nda şampiyonluk yaşamak ve kendi adıma bir ilke imza atmak beni çok onurlandırdı. Buraya gelirken öncelikli olarak belirlediğim tüm hedeflerime ulaştım” şeklinde görüş bildirdi.

 

“Pozisyonumun en iyisi olmak için çalışıyorum”

Bugün adadan ayrılarak takımı Türkiye Engelli Yıldızları ile yeni sezona hazırlanacak olan İbrahim Yavuz, “takım olarak şampiyonluk hedefi ile yeni sezona giriyoruz. Bu hedefe ulaşmak için kulüp yöneticileri takıma iyi isimler transfer ederek gücümüze güç kattılar. Üstlerde belirlenen hedefe ulaşmak için çalışıp kazanmak istiyoruz. İlk önce kulüp olarak şampiyonluk yaşayıp, ardından milli takımla daha güzel başarılara imza atacağıma inanıyorum. Kendi adıma koyduğum tek bir hedef var o da pozisyonumun en iyisi olabilmektir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2056 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.