“Yeni bir takım oluşturduk”

“Yeni bir takım oluşturduk”

Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, açıklamalarda bulundu.

A+A-

BURGAÇ: “UYUM SÜRECİ YAŞIYORUZ”… Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, yeni transferlerin aralarına katılması, yabancı oyuncuların da gelmesi ile yeni bir takım oluşturduklarını, uyum süreci yaşadıklarını belirtti

 

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bayrak Radyosu’nda Beyzade Ünalmış tarafından hazırlanan Spor Gündem programına konuşan Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, yeni transferlerle yeni bir takım oluşturduklarını belirtti.

15 Temmuz’da saha çalışmalarına başladıklarını, yapılan testler sonucu antrenman planlamalarını yaptıklarını belirten Burgaç, şu an için hazırlıkların ilk devresinde planlamanın yaklaşık üçte ikisini tamamladıklarını ifade etti. “Yavaş yavaş yeni transferlerin de aramıza katılması ile yeni bir takım oluşturuyoruz” diyen Burgaç, “Üç yabancı ve yeni gelen dört transferle bir uyum süreci yaşıyoruz” dedi.

 

Burgaç: “Yabancı konusunda aceleci davranmıyoruz”

“Yerli transferi tamamlamış gibi görünsek de hazırlık maçlarında eksik görürsek transfer yapabiliriz” diyerek sözlerini sürdüren Hasan Burgaç, yabancı oyuncu konusunda aceleci davranmayacaklarını aktardı. “Şu an üç yabancı ile birlikte çalışıyoruz. Performanslarından memnunum. Ama bu konuda acele davranmak istemiyorum” diyen Burgaç, “Şu an elimizdekiler iyi. Daha iyisini bulmak için de uğraşıyoruz. 24-30 Ağustos tarihlerindeki Kartepe kampı öncesinde yabancıyı netleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 826 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.