“Yeni bir sayfa açtım”

“Yeni bir sayfa açtım”

Ünal Kaya, Mağusa Türk Gücü gibi büyük bir camiaya transfer olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu ve Kıbrıs Kupası’nın sahibi Mağusa Türk Gücü transferde önemli bir isme imza attı. Yenicami’den Ünal Kaya’yı kadrosuna katan MTG, güçlü olan takımını daha da güçlendirdi. Transferi ile ilgili Yenidüzen’e konuşan Ünal, kariyerinde yeni bir sayfa açtığını belirterek elde ettiği başarıların daha da üstüne koymak istediğini belirtti. Ünal eski kulübü Yenicami’

 

Kaya: “MTG gibi büyük bir camiaya transfer olduğum için çok mutluyum”

Mağusa Türk Gücü’ne transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ünal Kaya, “MTG gibi büyük bir camiaya transfer olmaktan dolayı çok mutluyum. Futbol kariyerimde yeni bir sayfa açtım” dedi. Kaya, “Geçtiğimiz sezonlarda yaşamış olduğum başarıların üstüne daha da çıkmak istiyorum. Tüm MTG camiasına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

“Her zaman Yenicami formasını gururla giydim”

Eski kulübü Yenicami’ye de teşekkürlerini ileten Ünal Kaya, “8 buçuk sezonda çok güzel anılarım, abilerim, yöneticilerim oldu. İyi, kötü günler yaşadım. Kupalar kazandık, kupalar kaybettik ama en önemlisi her zaman Yenicami formasını gururla giydim” dedi. Kariyerindeki devamlılığı MTG forması giyerek her zamankinden daha fazla çalışarak formasını terletmek istediğini belirten Ünal, “Tüm MTG camiasına gönül veren kişilere hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.