YDÜ’nün millileri şampiyonluk istiyor

YDÜ’nün millileri şampiyonluk istiyor

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye A Milli Takımı’na seçilen 4 oyuncusu düzenlenen basın gününde basının karşısına çıktı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye A Milli Takımı’na seçilen 4 oyuncusu düzenlenen basın gününde basının karşısına çıktı.

Daha önce de Türk Milli Takımında forma giyen kadın basketbolunun önemli oyuncularından olan Quanitra Hollingsworth,  Bahar Çağlar ve Olcay Çakır ile YDÜ kadrosuna yeni transfer edilen Cansu Köksal, yaklaşan FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası organizasyonu öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenen özel buluşmada basın mensupları ile bir araya geldi.

 

Hedef şampiyonluk

Milli takımda yer alan YDÜ oyuncuları, ülkeleri için önemli bir şampiyonaya gideceklerini belirterek, Milli Takım formasını taşımanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler. Grup adına konuşan Bahar Çağlar, “İyi bir derece ile Türkiye’ye dönmek istediklerini dile getirerek, Dünya Şampiyonası platformuna çıkmak için bu şansı en iyi şekilde değerlendirerek Türk bayraklı formayı gururla terleteceğiz ve bu bizim için onur verici. Yakın Doğu Üniversitesi ile çok güzel şampiyonluklarla dolu bir sezon geçirdik. Yoğun lig sezonunun ardından orada edindiğimiz saha tecrübelerini de kullanarak milli görevi yerine getirmek ve Türkiye’nin adını Avrupa Şampiyonluğu’na yazdırmak için özveri ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YDÜ kadrosunda bulunan ve sezonu başarılı bir şekilde geçiren Courtney Vandersloot Macaristan, takımın vazgeçilmez oyuncularından Elin Eldebrink ise İsveç Milli Takım’ında forma giyecek.

Bu haber toplam 1460 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.