YDÜ’nün kupa mesaisi başlıyor

YDÜ’nün kupa mesaisi başlıyor

Kadınlar basketbolda Türkiye Kupası heyecanı oynanacak çeyrek final maçlarıyla başlıyor.

A+A-

Kadınlar basketbolda Türkiye Kupası heyecanı oynanacak çeyrek final maçlarıyla başlıyor. Bu yıl Mardin’de 21-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kupası açılış maçında, Yakın Doğu Üniversitesi ile Abdullah Gül Üniversitesi ile karşılaşacak.

Maç bugün ülkemiz saati ile 14.30’da, Mardin Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yer alacak. Kupa maçları TİVİBU Spor’dan naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilk devreyi, ilk 8 içerisinde tamamlayan; Yakın Doğu Üniversitesi, Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Botaş, Çukurova Basketbol, Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Abdullah Gül Üniversitesi kupayı kazanmak için mücadele edecek.

 

Açılışı YDÜ yapacak

Yakın Doğu Üniversitesi’nin açılışını yapacağı kupanın ilk günü iki maç oynanacak. İkinci maçta ise Botaş ise Çukurova Basketbol karşılaşacak. Yakın Doğu Üniversitesi, AGÜ maçını kazanması durumunda kupanın yarı finalinde BOTAŞ - Çukurova Basketbol maçının galibi ile finale kalmak için mücadele edecek.

Kazanan takımların Cuma günü yarı final maçlarını yapacağı kupanın kazananı Pazar günkü final müsabakasında belli olacak. Kadınlar Türkiye Kupası’nı geçen yıl Yakın Doğu Üniversitesi kazanmıştı.

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.