YDÜ'den çifte şampiyonluk

YDÜ'den çifte şampiyonluk

Badminton Carlton Yıldızlar Ligi tamamlandı

A+A-

KKTC Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen ve sponsorluğunu Anıl Spor’un yaptığı Carlton Yıldızlar Ligi, 11 Mayıs Cuma günü YDÜ Spor Salonu’nda oynanan 5’inci hafta karşılaşmaları ile birlikte tamamlandı. Ligi hem kızlarda,  hem de erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) şampiyon olarak noktaladı. Kızlarda ve Erkeklerde kinci Girne Üniversitesi, ve yine kız ve erkelerde üçüncü Net Spor Kulübü oldu.

 

Ödül töreni yapıldı

13 Nisan’da başlayan Carlton Yıldızlar Ligi’ni 11 Mayıs’ta oynanan son maçlarla birlikte 15 kız ve 15 erkekler maçı ile toplam 30 karşılaşmada 150 maç yapıldı. Oynanan bu 150 maç sonucunda dereceye giren takımlara ödüllerinin 12 Mayıs Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.

 

Deniz: “Büyük özveri gösteren herkese teşekkür ederim”

KKTC Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada lige 6 kız ve 6 erkek takımı ile toplam 12 takımın katılmasının doğru yolda olduklarının bir göstergesi olduğunu ifade etti. Sıcak havaya rağmen sporcuların ve hakemlerin büyük özveri göstererek maçların aksamadan devam ettiğini bu nedenle de organizasyonda görev alan Kulüp yöneticileri, sporcuları ve hakemleri tebrik etti. Deniz, Gençlerin Badminton sevgisinden dolayı kendilerini daha çok bu gibi organizasyonları düzenlemek zorunda hissettiklerini bu hissin de federasyonu daha çok çalışmaya ittiğini, bu sebeple de mutlu olduklarını belirtti.

 

Son hafta alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu:

Kızlar

YDÜ – Girne Üniversitesi:  4-1

Kültür Spor Kulübü – Akdeniz Spor Birliği: 1-4

Net Spor – Gençlik Gücü: 5-0

 

Erkekler

Girne Üniversitesi – YDÜ: 0-5

Akdeniz Spor Birliği – Kültür Spor Kulübü: 3-2

Net Spor Kulübü – Gençlik Gücü: 5-0

badminton-puan-003.jpg

Bu haber toplam 1541 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.