YDÜ ve LAÜ'nün gecesi

YDÜ ve LAÜ'nün gecesi

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Kadınlar Ligi’ne dün akşam Lefkoşa ve Mağusa’da oynanan iki karşılaşma ile devam edildi.

A+A-

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Kadınlar Ligi’ne dün akşam Lefkoşa ve Mağusa’da oynanan iki karşılaşma ile devam edildi. Rakiplerini mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi ve Lefke Avrupa Üniversitesi ligin dördüncü haftasını galibiyetle tamamladılar.

 

YDÜ Lefkoşa'da, LAÜ Mağusa'da güldü

Büyük Kadınlar Ligi’nin dördüncü hafta mücadelesinde dün akşam Atatürk Spor Salonu’nda Vakıflar ile Yakın Doğu Üniversitesi karşı karşıya geldi. YDÜ rakibini 25-16, 25-16, 22-25 ve 25-20'lik sey dayılarıyla 3-1'lik skor ile mağlup etti. Bu sonuçla YDÜ ligdeki ikinci galibiyetini almış oldu.

Mağusa’da üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Lefke Avrupa Üniversitesi karşılaştı. Rakibini 3-1'lik skorla mağlup eden LAÜ ligdeki üçüncü galibiyetini hanesine yazdırdı.

 

Çamlık kayıpsız

Büyük Kadınlar ve Erkekler Liglerinde önceki akşam Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor, Yeni Erenköy’ün konuğu olurken her iki karşılaşmayı da Çamlık 3-0’lık skorlarla kazandı. Kadınlar Ligi’nde 4’te 4 yapan Çamlık, erkekler liginde ikinci galibiyetini aldı. Büyük Erkekler Ligi’nde bu akşam YDÜ ile DAÜ, NEU RA 25 Spor Salonu’nda saat 18.30’da karşılaşacaklar.

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.