YDÜ Samsun deplasmanında

YDÜ Samsun deplasmanında

FIBA Avrupa Kupası EuroCup’ta finale yükselen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyesi ile karşılaşacak

A+A-

FIBA Avrupa Kupası EuroCup’ta finale yükselen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyesi ile karşılaşacak. Maç bugün saat 18:00’de Canik Belediye Mehmet Can Öztürk Spor Salonu’nda oynanacak.

YDÜ Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, deplasmanda çıkacakları maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede, zor bir maça çıkacaklarını ancak oyuncularına güvendiğini söyledi. “Samsun şu anki kadrosu ile lige başlamış olsa  ilk 5’te olurdu” diyen Baş Antrenör Kalaycıoğlu,  “Zor bir maç bizi bekliyor. Avrupa kupası maçlarının yorgunluğu üzerimizde var. Ancak bu kupa yorgunluğunu sahada unutup gerçek gücümüzü sahaya yansıtmamız gerekiyor. Oyuncularımın bunu başarabileceğine inanıyorum ve onlara güveniyorum.  Deplasmandan galibiyetle ayrılmak için iyi oyunumuzu sahaya yansıtacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.