YDÜ salladı ama yıkamadı: 84-73

YDÜ salladı ama yıkamadı: 84-73

Kadınlar Avrupa Süper Kupa mücadelesinde Yakın Doğu Üniversitesi, Dinamo Kursk’a mağlup oldu

A+A-

Geçen sezon Eurocup'ı kazanan Yakın Doğu Üniversitesi, Euroleague Şampiyonu Rus temsilcisi Dinamo Kursk ile oynadığı Süper Kupa maçında rakibine 84-73 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Kupa’nın sahibi Dynamo Kursk oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden verilen bilgiye göre, Rusya'nın Kursk şehrindeki Kursk Spor Salonu'nda oynan ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin Quanitra Hollingsvorth, Ann Wauters, Bahar Çağlar, Elin Eldebrink ve Olcay Çakır beşiyle sahaya çıktığı maçta periyotlar, 19-14, 40-43, 60-55 ve 84-73 tamamlandı.

 

Üçüncü periyotta üstünlük Kursk’a geçti

İlk yarı denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçerken, üçündü periyoda iyi başlayamayan Yakın Doğu Üniversitesi oyun üstünlüğünü Dynamo Kursk’a kaptırdı. Üçüncü periyodun ortalarından itibaren savunmasını oldukça sertleştiren Dynamo Kursk karışışında Yakın Doğu Üniversitesi hücum etmekte zorlandı. Son periyotta oyuna ortak olma şansını etkili hücum ribauntları ile değerlendiremeyen Yakın Doğu Üniversitesi maça ortak olma şansını değerlendiremedi ve Dynamo Kursk Süper Kupa’yı kazanan taraf oldu.

 

Hollingsvorth ve Vandersloot’un performansları yetmedi

Yakın Doğu Üniversitesi’nde, Kuanitra Hollingsvorth 19 sayı, 4 ribaunt ile Courtney Vandersloot ise 18 sayı ile öne çıkan isimler oldular.

Yakın Doğu Üniversitesi’nde; Quanitra Hollingsvorth 19 sayı, Courtney Vandersloot 18 sayı,  Kyle MacBride 13 sayı, Ann Wauters 12 sayı,  Elin Eldebrink 4 sayı, Olcay Çakır 3 sayı, Bahar Çağlar 2 sayı kaydetti.

Dynamo Kursk’de: Sonja Petrovic 20 sayı, 10 ribaunt, Angel McCoughtry 18 sayı, 3 ribaunt, Epiphanny Prince 14 sayı, 6 ribaunt, Tatitana Vidmer 9 sayı, 6 ribaunt ile takımlarının öne çıkan isimleri oldular.

Bu haber toplam 1608 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.