YDÜ, Polonya deplasmanında

YDÜ, Polonya deplasmanında

FIBA Kadınlar Euroleague grup mücadelesinde YDÜ, Polonya’da Wisla Can-Pack’a konuk oluyor.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Euroleague B Grubu 12’inci haftasında deplasmanda Polonya’nın Wisla Can-Pack Krakow takımı ile karşılaşıyor. Yakın Doğu Üniversitesi bugüne kadar elde ettiği 9 galibiyet ve topladığı 20 puanla grupta birinci sırada yer alırken, Wisla Canpack 3 galibiyet ve 14 puanla 7’inci sırada mücadele ediyor. Grupta oynanan ilk maçta rakibini 87-59 mağlup eden  Yakın Doğu Üniversitesi, yarın ülkemiz saati ile 20.00’de Hala TS Wisla Salonu’nda rakibinin konuğu olacak. Karşılaşma www.fiba .com web adresi ve FIBA Youtube resmi hesabından naklen yayınlanacak.

 

Kalaycıoğlu: “Sıralama açısından önemli bir maç”

Polonya deplasmanını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, müsabakanın gruptaki sıralama açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Mücadele ettikleri B grubunda 5’inci ve 6’ıncı sırada kalan takımların EuroCup’ta mücadele edeceğini hatırlatan Kalaycıoğlu, “Maçın rakibimiz açısından önemi büyük. Eurocup’ta yer alabilmek için mücadele edecekler. Biz de bu bilinçle daha dikkatli olacağız. Hafta sonu Türkiye Ligi’nde zorlu BOTAŞ maçından önemli bir galibiyetle ayrılmamız bize moral verdi. Bu motivasyonla galibiyet için en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Zorlu deplasmandan kazanarak dönmek istiyoruz. Ekip olarak her zaman olduğu gibi bu müsabakaya da yüksek önem vererek hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1935 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.