YDÜ lige farklı döndü: 90-53

YDÜ lige farklı döndü: 90-53

Euroleague'i dördüncü tamamlayan YDÜ, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Eurocup şampiyonu Galatasaray'ı farklı yendi.

A+A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-off çeyrek final serisinde normal sezonu lider tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi, ligin sekizinci sırada tamamlayan ve geçtiğimiz hafta Eurocup şampiyonu olan Galatasaray ile çıktığı ilk maçı 90-53 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı, 28 Nisan 2018 Cumartesi günü oynanacak.

İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanan maça, Yakın Doğu Üniversitesi Olcay Çakır Turgut, Courtney Vandersloot, Jantel Lavender, Quanitra Hollignsvorth ve Kayla McBride beşiyle başladı. Yakın Doğu Üniversitesinde Elin Eldebrink forma giymezken, Galatasaray’da da Allie Quigley yer almadı. Ribaunt ve asistlerde rakibine fark atan Yakın Doğu Üniversitesi periyotları 23-8, 40-33, 68-42 ve 90-53 üstün tamamladı. Yakın Doğu Üniversitesinde 5 oyuncu çift haneli rakamlara ulaştı. Maçın en skorer ismi ise 22 sayı ile Gintare Petronyte oldu.

 

Bu haber toplam 1356 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.