YDÜ Jiu Jitsu takımı adım adım hedefe

YDÜ Jiu Jitsu takımı adım adım hedefe

u 4 altın madalya hedefi ile “Londra Uluslararası Kış Açık Jiu-Jitsu Şampiyonası”na başlayan Yakın Doğu Üniversitesi Jiu Jitsu Takımı iki gün sürecek şampiyonun ilk gününde 2 altın, 2 gümüş, bir bronz madalya kazandı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Brazilian Jiu Jitsu (NEUBJJ) takımı, Uluslararası Brezilya Jiu Jitsu Federasyonu tarafından Londra’da düzenlenen “Londra Uluslararası Kış Açık IBJJF Jiu-Jitsu Şampiyonası”nun ilk gününde 2 altın, 2 gümüş ve bir bronz madalya kazandı.

 

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Londra Uluslararası Kış Açık IBJJF Jiu-Jitsu Şampiyonası’nda, NEU BJJ takımından Başantrenör Diogo Moraes Azevedo  ile Selman Özcan altın, Dr. Aziz Suat Günsel ile Dr. Ulaş Yavuz gümüş, Deniz Erdağ ise Bronz madalya kazandı.

 

Dört altın madalya hedefine çok yaklaşıldı...

Crystal Palace National Sports Centre’da düzenlenen ve çok sayıda sporcunun katıldığı Londra Uluslararası Kış Açık IBJJF Jiu-Jitsu Şampiyonası’nın ilk gününde Yakın Doğu Üniversitesi Brazilian Jiu Jitsu (NEUBJJ) takımı sporcuları, turnuva öncesi kendilerine koydukları 4 altın madalya hedefine çok yaklaştı. Turnuvanın ilk gününde Yakın Doğu Üniversitesi Brazilian Jiu Jitsu takımından, takım başantrenörü Diogo Moraes Azevedo Siyah Kuşak Adult Super Heavy kategorisinde günün ilk altın madalyasını kazandı. Selman Özcan ise Kahverengi Kuşak Master 2 Heavy kategorisinde ikinci altın madalyayı kazanma başarısı gösterdi.

 

Dr. Aziz Suat Günsel gümüş madalya kazandı...

Dr. Aziz Suat Günsel ise mücadele ettiği Mavi Kuşak Adult Ultra Heavy kategorisinde gümüş madalya kazandı. Dr. Ulaş Yavuz ise Mavi Kuşak Master 3 kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazanarak adını kürsüye yazdırdı. Dr. Deniz Erdağ ise Mavi Kuşak Master 2 Middle kategorisinde bronz madalya kazandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Brazilian Jiu Jitsu (NEUBJJ) takımı ikinci gün mücadelelerinin ardından iki altın madalya daha kazanarak turnuva öncesi kendisine koyduğu dört altın madalya hedefini tutturmayı hedefliyor...

Bu haber toplam 962 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.