YDÜ İspanya'da kazandı

YDÜ İspanya'da kazandı

YDÜ Euroleague’deki dördüncü maçında İspanyol Avenida deplasmanında galibiyetle ayrıldı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi B Grubu 4. maçında deplasmanda karşılaştığı İspanya'nın Perfumerias Avenida takımını 62-67 mağlup etti. Bu galibiyet ile grupta 3 galibiyet 1 mağlubiyet elde eden Yakın Doğu Üniversitesi, ligde oynadığı 3 maçı da kazanan ve lider koltuğunda oturan Perfumerias Avenida’ya ilk yenilgisini aldırdı.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, İspanya’nın Salamanca kentindeki Pabellon Wurzburg Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Yakın Doğu Üniversitesi Kayla McBride,  Courtney  Vandersloot, Elin Eldebrink, Kuanitra Hollingsvorth ve Elin Eldebrink beşiyle başladı. Maçta birinci peyiot 21-14, ikinci periyot 32-30 üçüncü periyot 52-43 ve dördüncü periyot 67-62 tamamlandı. Ribaunt ve asistlerde üstünlük elde eden Yakın Doğu Üniversitesi deplasmandan galibiyet ile ayrılmayı başardı.

 

Öne çıkanlar

Perferumeias Avenida’da; Angelica Robinson 15 sayı, 6 ribaunt, Krisi Givens 13 sayı, 4 ribaunt, 2 asist,  Adaora  Elonu 8 sayı, 7 ribaunt, 2 asist, Erica De Souza 6 sayı, 2 ribaunt, 2 asist ile oynadı.

Yakın Doğu Üniversitesi’nde; Courtney Vandersloot 16 sayı, 8 ribaunt, 7 asist, Kayla McBride 13 sayı, 8 ribaunt, 2 asist, Jantel Lavender 12 sayı, 6 ribaunt, 2 asist, Elin Eldebrink 10 sayı, 2 ribaunt, 2 asist, Ann Wauters 12 sayı, 5 ribaunt, 1 asist ile takımın öne çıkan isimleri oldular.

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.