YDÜ, GAÜ engelini kayıpsız geçti: 63-74

YDÜ, GAÜ engelini kayıpsız geçti: 63-74

Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nde YDÜ ikinci maçını da galibiyetle tamamladı.

A+A-

Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi 2’nci hafta mücadelesinde Girne Amerikan Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi’ni konuk etti. Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada galip gelen tarafn 74-63’lük skorla konuk YDÜ oldu. Bu galibiyetle ligin ikinci haftasında da parke zeminden yenilmeden ayrılan YDÜ’ye karşılık GAÜ ikinci karşılaşmasını da mağlubiyetle tamamlamış oldu.

 

Mandic’ten 22 sayı

Maçta en skorer isim galip gelen YDÜ’den Mandic oldu. Mandic 22 sayı ile oynarken takım arkadaşı Misanovic skora 18 sayı ile katkı koydu. GAÜ’den Kimani Lane ise 19 sayılık bir performans gösterdi.

 

SALON: E. Apakan Spor Salonu

HAKEMLER: Ahmet Maslakcı, Deniz Orhunöz, Burak Pehlivan

GAÜ: Batuhan Tüzmen (3), Mehmet Tekyıl, Kutay Fidansoy, Kimani Lane (19), Gordon Glomazic (14), İbrahim Cansız, Mustafa Çetin, Alpay Şerbetçioğlu (11), Uraz Şentürk (5), Berk Karabetca, Sarp Güngör (9), Arif İleli (2)

YDÜ: Alp Kıvanç Rıza, Vucasin Mandic (22), Halil Kutruza (8), İhsan Öğütücü (9), Burak Karafistan (3), Sercem İnancı, Berkem Dikengil (2), Ahmet Dağer (6), Arda Ustaoğlu (1), Nenad Misanovic (18), Görkem Özbilen, Arif Yılmabaşar (5)

PERİYOTLAR: 15-26, 34-43, 49-62, 63-74

Bu haber toplam 2369 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.