YDÜ BOTAŞ’ı konuk edecek

YDÜ BOTAŞ’ı konuk edecek

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ligin ilk yarısını 12 galibiyet 1 mağlubiyetle ilk sırada tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ligin ikinci devresine BOTAŞ Spor karşılaşmasıyla başlıyor.

A+A-

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ligin ilk yarısını 12 galibiyet 1 mağlubiyetle ilk sırada tamamlayan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ligin ikinci devresine BOTAŞ Spor karşılaşmasıyla başlıyor. Rakip BOTAŞ Spor ise 8 galibiyetle ligde dördüncü sırada bulunuyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre müsabaka, yarın, ülkemiz saati ile 15.30’da İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda yer alacak. Müsabaka, TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak.

 

Zafer Kalaycıoğlu: “Dikkat etmemiz gereken bir maç”

BOTAŞ Spor Kulübü ile oynayacakları maçı değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, dikkat edilmesi gereken bir maç olduğuna dikkat çekti.

BOTAŞ’ın ligin güçlü takımlarından bir tanesi olan Fenerbahçe’yi yendiğini ifade eden Başantrenör Kalaycıoğlu, “Tehlikeli ve dikkat edilmesi gereken bir takım. Bizim de dikkatli olmamız gereken bir maç. Kendi evimizde çıkacağımız bu önemli maç için oyuncularımızı hazırladık. Olcay ve Quanitra da bu maçta forma giyebilecekler. Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirdik, oyuncularımızı kutluyorum. Bundan sonraki hedeflerimize ulaşmak için disiplinli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Sahada göstermemiz gereken mücadeleyle ligin ikinci yarısına devam edeceğiz. Hedeflerimiz her zamanki gibi büyük ve bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1645 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.