YDÜ, Bornova deplasmanında

YDÜ, Bornova deplasmanında

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin dokuzuncu haftasında deplasmanda Bornova Beckerspor ile karşılaşıyor.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin dokuzuncu haftasında deplasmanda Bornova Beckerspor ile karşılaşıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre müsabaka yarın, ülkemiz saati ile 12.00’de İzmir Bornova Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 7, FIBA Euroleague’de ise 6 galibiyet ile mücadele ettiği her iki kulvarda da lider konumda bulunuyor.

 

Kalaycıoğlu: “Sahaya çıkıp her zamanki gibi mücadelemizi vereceğiz”

İzmir deplasmanını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, bu maçta hem gerekli mücadeleyi göstereceklerini hem de Euroleague’de 14 Aralık’ta İtalya’da karşılaşacakları Famila Sciho maçı için prova yapacaklarını belirtti. Rusya deplasmanından döndüklerini uzun ve yorucu bir yolculuk yaptıklarını ifade eden Başantrenör Kalaycıoğlu, “Yaklaşık üç hafta boyunca hem Türkiye ligi hem de Euroleague kulvarında maçlarımız deplasmanda. Yoğun rotasyonda oyuncularımızın dinlenmesi için bu maç bizim için güzel bir avantaj olacak. Yorulan oyuncularımızı en iyi şekilde dinlendirmeye çalışıyoruz. Rakibimizi önemsiyor ve saygı duyuyoruz. Biz her zamanki gibi sahaya çıkıp, maçın sonuna kadar en iyi mücadelemizi vereceğiz. Oyuncularım ne yapması gerektiğini biliyorlar, hepsine güveniyorum” dedi. 

Bu haber toplam 1198 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.