Yarköy yeni sezondan umutlu

Yarköy yeni sezondan umutlu

Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü hafta sonu başlayacak olan Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Yarköy, antrenör Kürşat Özer yönetiminde ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Ardahan maçı öncesi kendi tesislerinde hazırlıkları sürdürüyor. Sezon öncesinde takıma yapmış olduğu önemli transferler Meyti Ateş, Hacı Durdu Özer, Serkan Tekin, Doğkan Aktaş, Ali Ütenoğlu, Erdoğan Okçuoğlu, Batuhan Yapar, Ramazan Göktaş, Kuvay Baydoğan, Burak Okur, Osman Gün ile birlikte kadrosunu güçlendiren Yarköy’de Ardahan maçı öncesinde başkan Muherrem Yamuk A takım ve altyapı futbolcularına mangal partisi verdi.   

Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü başkanı Muharrem Yamuk, takım kadrosuna yapılan takviyeler ile güçlenerek sezon öncesinde iyi bir takım kurduklarını ve lige hazır olduklarını belirtti.

Bu sezon kulüp olarak yıllardır beklentileri olan şampiyonluğa camia olarak kenetlendiklerini belirten Yamuk, takımı emanet ettikleri antrenör Kürşat Özer’e de çok güvendiğini söyledi. Tesisleşmenin devam ettiğini, altyapı çalışmalarına da daha fazla önem verdiklerini belirten Yamuk, hedeflerine ulaşmanın zamanı geldiğini sözlerine ekledi.  

Bu haber toplam 1029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.