“Yarı yolda bırakmamak boynumuzun borcu”

“Yarı yolda bırakmamak boynumuzun borcu”

Birinci Lig lideri Mesarya Spor Kulübü forması giyen golcü futbolcu Halil Turan, futbolun devamı ile ilgili görüşlerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

A+A-

Halil Turan, kendine bakan herkesin kalan maçları kazasız, belasız rahatça tamamlayabileceğini, futbolcular olarak kendilerine sözlerini tutanları yarı yolda bırakmamanın boyunlarının borcu olduğunu iletti.

Halil Turan’ın paylaşımı şu şekilde:                                                                             

“Benim anlayamadığım herkesin farklı görüşleri ve fikir ayrılıkları olabilir ama herkesin de tek söylediği #ÖNCESAĞLIK. Madem bu bilim sağlık kuruluna güveniyoruz ve onların kararına göre hareket edilecek peki sorarım !!!

15 Mayıs’ta onay çıkar, antrenmanlar başlar, maçlar oynanacak denirse o zaman da ailem izin vermez, oynamam küstüm korkarım veya gelmem mi denilecek? Ya da şimdi mi aklınıza geldi sporcu sağlığı da sıcaktır olmaz bu iş denilecek.

Geçen sezon hariç lig biter bitmez hiç ara vermeden milli takımda görev aldık yıllarca hem de bu Haziran, Temmuz sıcaklarında hiçbir karşılık beklemeden aslanlar gibi gelip işimizi yaptık, 6 günde 5 maç yaptık sakatlanma pahasına.

Hatta final maçındaki şahsen ben sakatlandım her gün maç yaptık çünkü, gene şikayet etmedik.

E kimse kusura bakmasın da sadece sizin aileniz yok, bizim de ailemiz, çocuğumuz var ve her şeyden önce gelir.

Bence onay çıktığı takdirde kendine bakmış herkes çıkıp aslanlar gibi bu kalan maçları rahatça tamamlar kazasız belasız. Zaten Temmuzda sezon açan da Haziran ayında da hazırlık maçları yapan yine bizler değil miyiz? Adaletli olan ve doğru olan, alınacak karara saygı duyup, bağlı olduğumuz kulüplere, bize sözünü tutanları yarı yolda bırakmamak boynumuzun borcudur.

Bu zor dönemde biz futbolcular bu şekilde olsun elimizi taşın altına sokmuş oluruz.

Bu şahsi fikrimdir saygılar herkese.”

Bu haber toplam 1363 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.