Yardım kampanyası sürüyor

Yardım kampanyası sürüyor

Cimnatik Federasyonu’nun ihtiyaçlı çocuklar için başlattığı yardım kampanyası sürüyor

A+A-

KKTC Cimnastik Federasyonu ve Çocuklarımız İçin El Ele Grubunun, ihtiyaçlı bebekler ve çocuklar için başlattığı yardım kampanyası devam ediyor.

Yardımlar KKTC Cimnastik Federasyonu salonunda hijyen kuralları çerçevesinde toplanırken, Girne ve bölgelerde de kampanya devam ediyor. Her şey çocuklarımız için sloganıyla çıkılan yolda destekler de beklenirken, İş bank tr02000 64 00000 1681 8053 8378 numaralı hesaba da yatırım yapılabiliyor.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu yardım kampanyası ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Eller çok olunca yük hafifleşirmiş. Yardım eline en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde maddi yardım ve (gıda, bez, mama, süt) yardımında bulunduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Sizler sayesinde 40 gündür birçok çocuğumuza yardımcı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sizler gibi maneviyatı yüksek insanlar oldukça hiçbir bebek aç kalmayacak. Bu süreç bitene kadar yardımlarımızı devam ettirmek istiyoruz. Bugüne kadar toplanan 41 bin 50 TL bağış ihtiyaçlı ailelerimizin çocuklarına ulaştırılmıştır. Fedarasyon binamızda 601, araç ile dağıtımda 559, Girne ve bölgelerde dağıtımda 548 olmak üzere toplamda 1708 ailemize ulaşmış durumdayız.  Yapış olduğunuz bağışların nerelere yardım eli olarak uzandığını görmenizi istedik. Bu paylaşımımızı şeffaf olabilme anlamında yapma gereğini duyuyoruz. İyi ki varsınız.”

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.