Yamaçparaşütçüler yakaladıkları başarıyı anlattı

Yamaçparaşütçüler yakaladıkları başarıyı anlattı

13-15 Ekim Eskişehir - İnönü'de gerçekleşen Türk Hava Kurumu Yamaçparaşüt hedef liginin dördüncü ve son ayağına katılan KKTC Hava Sporları Federasyonu Yamaçparaşüt hedef milli takımı, Spor Dairesi Müdürü Cahitoğlu'nu ziyaret etti.

A+A-

Eskişehir  - İnönü’de 13-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Türk Hava Kurumu Yamaçparaşüt hedef liginin dördüncü ve son ayağına katılan KKTC Hava Sporları Federasyonu Yamaçparaşüt hedef milli takımı, Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti. Yapılan yarışmaya 52 sporcu ve 10 takım katılırken, KKTC Hava Sporları Federasyonu Yamaçparaşüt hedef milli takımı bu yarışmada takım olarak üçünü gelirken, ferdi klasmanda ise Umut Akçıl birincilik elde etti. Cemal Direkçi, Umut Akçıl, Görkem Bulunç, Hakan Ergençoğlu ve Murat Mendeli’nin yer aldığı milli takımın başarısı sonrasında Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu hem sporcuları hem de Başkan Zeki Ziya’yı kabul ederek kutladı.

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu KKTC Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya ve sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, Zeki Ziya ve ekibinin göreve geldiği günden itibaren federasyonu iyi yerlere getirme adına çalıştığını bunu da kendisinin gözlemlediğini, Hava Sporlarının geliştirilmesinin ve ilginin artırılmasının ise çok önemli olduğunu ifade etti. Sporcuları aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı kutlayan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, federasyonun bulunduğu noktadan daha ileriye gideceğine inandığını kaydetti.

Bu haber toplam 1769 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.