Yamaç paraşütünde büyük başarı

Yamaç paraşütünde büyük başarı

Toplamda beş ayaktan oluşan, ikinci ayağı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan “Türkiye Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası”nın son ayağı Eskişehir, İnönü’de gerçekleştirildi.

A+A-

10 takımın 63 yarışmacı ile katıldığı Türkiye Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası’nda KKTC Hava Sporları Federasyonu ve Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği Kulübü sporcuları Umut Akçıl, Cemal Direkci, Murat Mendeli, Mehmet Soykan ve Serhat Karaduman’dan oluşan yamaç paraşüt milli takımı bir başarıya daha imza koyarak ikincilik elde etti.

Nisan ayında başlayıp eylül sonu tamamlanan  “Türkiye Yamaç Paraşüt Hedef Şampiyonası” Genel Klasmanı’nda beş etabın tamamında derece elde eden Umut Akçıl, ferdi sıralamada birincilik ve Cemal Direkci üçüncülükle şampiyonayı tamamlarken takım halinde ise birincilik kürsüsünde yerlerini aldılar.

 

Dünya şampiyonasına katılacaklar

Ayrıca, iki sporcumuz Umut Akçıl ve Cemal Direkci, Türkiye yamaç paraşütü milli takımına seçilirken önümüzdeki yıl Sırbistan’da gerçekleşecek dünya şampiyonasına katılma ve ülkemizi temsil etme fırsatı yakalamış oldular.

Bu haber toplam 958 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.