Yalkıç’tan Türkiye şampiyonluğu

Yalkıç’tan Türkiye şampiyonluğu

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) ile Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) yapmış olduğu protokole bağlı olarak düzenlenen turnuvalar kapsamında, TTF 14 Yaş Yaz Kupası-1 GBTK tesislerinde gerçekleşti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) ile Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) yapmış olduğu protokole bağlı olarak düzenlenen turnuvalar kapsamında, TTF 14 Yaş Yaz Kupası-1 GBTK tesislerinde gerçekleşti. Turnuvada Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu lisanslı sporcusu Azra S. Yalkıç elde etmiş olduğu başarı ile turnuvada dikkat çekti. 14 Yaş Tek Kızlar kategorisinde Şampiyon ve 14 Yaş Çift kızlar kategorisinde de ikinci olmuştur. Turnuvaya katılımın oldukça fazla oluşu TTF ve KKTF’dan katılan sporcuların mücadelesi oldukça çekişmeli ve heyecanlı karşılaşmalar ile geçti.

Turnuvaya TTF kulüplerinden Adana Atlı Spor Kulübü, Gebze Tenis Kulübü Kocaeli, Sakarya Tenis Ve Su Sporları Kulübü, Kemer Golf & Country İstanbul, Kültürpark Tenis Kulübü İzmir, Bakırköy Spor Kulübü İstanbul, Karşıyaka Spor Kulübü İzmir, Bursa Tenis Kulübü, Optimum Tenis Akademisi İstanbul ve Çubuklu Tenis Kulübü İstanbul'dan katılımlar oldu.

Azra S. Yalkıç İ. Şakiroğlu'nu 6-0 / 6-0, Z. Erbakan'ı 6-3 / 6-4, K. Yüceer'i 6-2 / 6-0 ve  M. Uğur'u 7-5 / 6-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. 14 Yaş Çift Kızlarda Zeynep Erbakan - Defne Erbakan çifti Şampiyon, Azra S. Yalkıç - Melisa Uğur çifti ikinci olmuştur.

Turnuvada 14 Yaş Tek Erkeklerde Adana Atlı Spor Kulübün'den Ada Gezercan şampiyon olurken 14 Yaş Çift Erkekler de ise Emirhan Bulut-Ada Gezercan çifti Şampiyon oldu.

Bu haber toplam 1807 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.