Yağış transferinde önemli gelişme

Yağış transferinde önemli gelişme

Baf Ülkü Yurdu Yöneticisi Orhan Başarı’dan Yağış Gençay açıklaması…

A+A-

SPOR YENİ (ÖZEL)

 

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu Yöneticisi Orhan Başarı SPORYENİ.COM'a açıklama yaptı. Başarı, Yağış’ı Değirmenlik’ten aldığını, Yağış’ın karşılığında Değirmenlik’e Kıbrıslı Rum oyuncu Charalampos Louziu’yu bonservisli olarak verdiklerini söyledi.

 

Başarı: “Tüm işlemler, futbol federasyonu ile birlikte istişare edilerek yapıldı”

Baf Ülkü Yurdu Yöneticisi Orhan Başarı, Yağış Gençay’ı kiraladıklarını söyledi. Başarı; “Baf Ülkü Yurdu olarak biz oyuncuya talip olduk. Oyuncunun lisansı Değirmenlik’te olduğu için Değirmenlik ile görüştük. Geçtiğimiz yıldan beridir oyuncunun lisansında takım ismi yazmıyor, dolayısıyla Değirmenlik oyuncuyu istediği takıma kiralayabilirdi. Nitekim geçen sezonun ikinci devresinde de böyle oldu. Değirmenlik lisansına Kaymaklı’yı yazdı ve oyuncu Kaymaklı’ya gitti. Şu anda oyuncunun lisansını biz aldık, aynı hak şu anda bizim elimizde bulunuyor. Biz, hem Değirmenlik takımıyla, hem de oyuncunun kendisiyle anlaştık. Değirmenlik’e karşılığında bonservisli olarak Kıbrıslı Rum oyuncumuz Charalampos Louziu’yu verdik. T üm bu işlemler, futbol federasyonu ile birlikte istişare edilerek yapıldı” dedi.

 

“Oyuncu bizde oynamak istediğini bize söyledi”

Orhan Başarı; “Oyuncuyla defalarca görüştük. Yağış’ın bize verdiği cevap olumlu oldu. Ancak, oyuncu şu anda Küçük Kaymaklı kampında yer alıyor. Oyuncunun istediği tek şey Küçük Kaymaklı ile küslük yaşanmaması… Bu durumda biz de devreye girip elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Neler yaşandı?

Bonservisi Küçük Kaymaklı’da olan Yağış Gençay, geçtiğimiz sezonun başında 2 yıllığına Değirmenlik’e kiralanmış, fakat ilk devre bittikten sonra oyuncu eski takımı Küçük Kaymaklı’ya geri dönmüştü. Ligin ikinci devresini Kaymaklı’da geçiren oyuncu, yeni sezonu da Kaymaklı’da açtı. Yeni sezon hazırlıkları sürerken, Baf Ülkü Yurdu oyuncuya talip olmuş, oyuncunun lisansı Değirmenlik’te olduğu için başvuru Değirmenlik takımına yapılmıştı. Bunun üzerine Küçük Kaymaklı, oyuncuyu hiçbir takıma vermeyeceğini ve kendi takımında oynatacağını söylemişti.

Bu haber toplam 3073 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.