Wenger veda ediyor

Wenger veda ediyor

İngiltere Perimier Lig ekiplerinden Arsenal’in Menajeri Arsene Wenger, 22 yıldır görev yaptığı kulüpten sezon sonu ayrılacak.

A+A-

İngiltere Perimier Lig ekiplerinden Arsenal’in Menajeri Arsene Wenger, 22 yıldır görev yaptığı kulüpten sezon sonu ayrılacak. Londra ekibinin resmi internet sitesi üzerinden yapılan yazılı açıklamada deneyimli teknik adama teşekkür edilirken, bu açıklamada Arsene Wenger'in sözlerine yer verildi.

 

"Bırakmak için doğru zamanın geldiğini hissediyorum"

Fransız teknik adam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Takımın durumunu göz önüne aldığımda ve kulüp ile yaptığım görüşmeler neticesinde, görevi bırakmak için sezon sonunun doğru bir zaman olduğunu hissediyorum. Kulübüme, bu unutulmaz yıllarda bu takımın başında olma imkanı verdiği için minnettarım. Bu kulübü bu kadar özel yapan taraftarlara, personellere, oyunculara ve yöneticilere teşekkür ederim. Taraftarlarımızı, takımı üst sıralara taşımak için takımın arkasında durmaya çağrıyorum. Sevgim ve desteğim sonsuza kadar sürecek." Arsene Wenger, Arsenal'in başında bulunduğu 22 yıllık süreçte 3 Premier Lig şampiyonluğu, 7 FA Cup şampiyonluğu ve 6 Community Shield şampiyonluğu kazandı. Fransız teknik adamın yönettiği Londra temsilcisi, bu sezon ise UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselmiş ve Atletico Madrid ile eşleşmişti.

Bu haber toplam 1639 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.