Voleybolda yoğun program

Voleybolda yoğun program

Voleybolda büyükler ve yıldızlarda 10 haftalık klasman müsabakalarının tamamlanmasının ardından gözler yıldızlar final serisi müsabakalarına çevrildi.

A+A-

Voleybolda büyükler ve yıldızlarda 10 haftalık klasman müsabakalarının tamamlanmasının ardından gözler yıldızlar final serisi müsabakalarına çevrildi. Kızlarda DAÜ – Gazi Mağusa Belediyesi Çamlık Spor, erkeklerde DAÜ – Yeni Erenköy Belediyesi final serisi müsabakalarının ilki 26 Ocak Cuma akşamı oynanacak. Final serisi karşılaşmalarında kazanılmış iki maça ulaşan takımlar 2017 - 2018 sezonu yıldızlar şampiyonluğunu elde edecek. Yıldız kızlarda klasmanı DAÜ birinci Çamlık Spor ise ikinci sırada tamamlayarak adlarını finale yazdıran takımlar olmuştu. Erkeklerde ise klasmanı DAÜ birinci, Yeni Erenköy ise ikinci sırada tamamlamıştı.

 

Denktaş Kupası kuraları Cuma günü çekilecek

Büyüklerde 10 haftalık klasman müsabakalarının tamamlanmasının ardından gözler 7. Rauf Denktaş Kupası müsabakalarına çevrildi. 6 Şubatta başlayacak olan organizasyonun kura çekimi 26 Ocak Cuma günü saat 13.00’te Federasyon Lokali’nde çekilecek. Lig klasmanını 1. ve 2. sırada tamamlayan takımların seri başı olarak katılacağı kura çekiminde ilk müsabakalar 6 Şubatta kadınlar ön eleme müsabakaları ile başlayacak. 9 Şubatta erkekler ön eleme müsabakalarının ardından 13 Şubatta kadınlar yarı final, 16 Şubatta ise erkekler yarı final müsabakaları oynanacak. 7. Rauf Denktaş Kupası’nın final karşılaşmaları 20 Şubat tarihinde oynanacak.

 

Büyüklerde Play-off eşleşmeleri belli oldu

Büyüklerde 10 haftalık lig klasmanı müsabakalarının tamamlanmasının ardından Play-off’a yükselen takımlar ve eşleşmeleri belli oldu. Kadınlarda klasmanı 1. sırada tamamlayan Çamlık Spor ile 4. sırayı elde eden YDÜ ile eşleşirken, 2. sırayı elde eden LAÜ, 3. sırayı elde eden DAÜ ile eşleşti. Erkeklerde ise klasmanı 1. sırada tamamlayan DAÜ, 4. sırayı elde eden Vakıflar ile, 2. sırayı elde eden YDÜ de 3. sırayı elde eden Çamlık Spor ile rakip oldu.

Bu eşleşmelerin ardından, Kadınlarda Çamlık Spor ile LAÜ, erkeklerde ise DAÜ ve Çamlık Spor rakipleri karşısında yarı final serilerine 1-0 üstünlükle başlayacak. Play-off yarı final müsabakaları , 7. Rauf Denktaş Kupası’nın tamamlanmasının ardından 2 Mart 2018  tarihinde başlayacak.

 

Gençler 23 Şubatta başlayacak

KKTC voleybol liglerinde Gençler Lig klasman müsabakaları 23 Şubat tarihinde başlayacak. Çift devreli deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak olan karşılaşmaların ardından klasmanda ilk iki sırayı elde edecek olan takımlar final serisi müsabakalarında oynama hakkını elde edecekler. Final serisinde kazanılmış iki maça ulaşan takımlar 2017-2018 sezonu gençler şampiyonluğunu elde edecekler.

 

YILDIZLAR FİNAL SERİSİ PROGRAMI

26 Ocak Cuma

Erenköy Spor Salonu: Y. Erenköy – DAÜ (Yıldız Erkek 1. Maç – 19.00)

Mağusa Arena: DAÜ – Çamlık Spor (Yıldız Kız 1. Maç - 19.00)

 

30 Ocak Salı

Mağusa Arena: DAÜ – Çamlık Spor (Yıldız Kız 2. Maç – 18.00)

Arena: DAÜ – Y. Erenköy (Yıldız Erkek 2. Maç – 19.30)

 

2 Şubat Cuma

Arena: DAÜ – Çamlık Spor (Yıldız Kız 3. Maç – 18.00)

Arena: DAÜ – Y. Erenköy (Yıldız Erkek 3. Maç – 19.30)

Bu haber toplam 1510 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.