Voleybolda liglerinde büyük heyecan

Voleybolda liglerinde büyük heyecan

Voleybolda U14 Kızlar liginde 2. Hafta maçları geride kalırken, U18 Kızlar Ligi'nde 2. Hafta karşılaşmaları yarın akşam oynanacak. Büyüklerde ise heyecan 27 Ekim'de başlayacak.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2021-2022 Sezonu lig müsabakaları devam ediyor. U14 Kızlar Liginde 2. Hafta müsabakalarına oynanan 3 karşılaşma ile devam edildi. Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor 2 hafta sonunda 6 puanla zirveye yerleşti. U14 Kızlar Ligi’nde 3. Hafta karşılaşmaları 30 Ekim’de oynanacak.

                              

U18 Kızlar Ligi’nde 2. Hafta müsabakaları yarın akşam

U18 Kızlar Ligi'nde 2. Hafta karşılaşmaları yarın akşam oynanacak. Mağusa’da Lala Mustafa Paşa ve Arena Spor Salonu’nda onanacak olan karşılaşmalarda DAÜ-Esentepe, GMBÇS – MBDD, MVOSD-KGM müsabakaları oynanacak.

 

Büyüklerde Mücadele 27 Ekim’de başlıyor

Voleybolda büyüklerde lig mücadelesi 27 Ekim Çarşamba akşamı oynanacak olan 3 karşılaşma ile başlayacak. İlk hafta müsabakalarında KGM, Erenköy de kadınlar ve erkeklerde Vakıflar ‘ı ağırlayacak. Gecenin önemli karşılaşmasında bu yıl güçlü bir takım kuran MSA, DAÜ ile karşı karşıya gelecek

 

Aday Hakem Kursu düzenleniyor

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından 4-10 Kasım tarihleri arasında Lefkoşa Atatürk Eğitim Merkezi’nde voleybola yeni hakemler kazandırmak amacı ile Aday Hakem Kursu düzenlenecek. Eğitim faaliyetleri arasında yer alan kursa kayıt olmak isteyen kişiler 26-29 Ekim tarihleri arasında Federasyona müracaat edebilecekler. Aday Hakem Kurusuna katılım göstermek isteyen kişiler Federasyondan temin edecekleri kayıt formu, kimlik kartı fotokopisi, 2 adet vesikalık foto  ve 250 TL kurs katılım ücretini kayıt işlemi sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

 

Bu haber toplam 530 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.