Vakıflar emeği geçenleri unutmadı

Vakıflar emeği geçenleri unutmadı

Voleybol Federasyonu ile Vakıflar Spor Kulübü, ‘Vakıflar Anıyor’ sezon öncesi hazırlık turnuvası düzenledi.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen, Vakıflar Spor Kulübü ile işbirliğinde düzenlenen ‘Vakıflar Anıyor’ sezon öncesi hazırlık turnuvası cumartesi günü Necati Taşkın Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvada Yeni Erenköy Belediyesi Şampiyon oldu.

Vakıflar Spor Kulübü’nün merhum sporcu, antrenör ve yöneticileri anısına düzenlenen ve yıldız kızlar kategorisinde oynanan turnuvaya Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Gazi Mağusa Belediyesi Çamlık Spor, Vakıflar, Yakın Doğu Üniversitesi, Mağusa Spor Akademisi, Yeni Erenköy Belediyesi, TED Koleji ve Mağusa Gelişim Akademisi takımları katılım gösterdi.

 

Duygu dolu anlar yaşandı

Vakıflar Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada vefa dolu bir organizasyona imza atıldığı belirtilirken, kulübe hizmet eden ve yaşamını yitiren kişilerin anıldığı belirtildi. Kısa süre yaşamını yitiren kurucu ve ilk başkan, aynı zamanda idare muhasebe şubesi eski müdürü Halil Ulaş, uzun yıllar sporcu ve antrenör olarak hizmet eden Sedat Kaplan ile sporcu Hasan Aksaray anısına organizasyonun yapıldığı ifade edildi. Sekiz takımın katıldığı turnuvanın şölen havasında geçtiği, duygu dolu anların yaşandığı belirtilirken, turnuva sonunda ödülleri, vefat eden yönetici, sporcu ve antrenörlerin ailelerinin takdim edildiği belirtildi. Turnuvada sıralama şu şekilde oluştu:

 

1. Yeni Erenköy Belediyesi

2. Yakın Doğu Üniversitesi

3. Doğu Akdeniz Üniversitesi

Bu haber toplam 2067 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.