Ünal Ayia Napa’da ringe çıkacak

Ünal Ayia Napa’da ringe çıkacak

Kıbrıslı Türk boksör Muhammet Ünal, 29 Haziran Cumartesi günü Ayia Napa’da İngiliz Chucky Robinson karşısında ilk profesyonel müsabakasına çıkacak.

A+A-

Kıbrıslı Türk boksör Muhammet Ünal, kariyerindeki ilk profesyonel boks müsabakasına Ayia Napa’da çıkacak.

Antrenörü Latin Amerikalı 1985 yılında altın madalya sahibi eski boksör Jose Ramiro Perales nezaretinde çalışan Ünal, 29 Haziran cumartesi günü Ayia Napa Stadı’nda gerçekleşecek müsabakada İngiliz boksör Chucky Robinson ile ilk profesyonel müsabakada ringe çıkacak.

 

Perales: “Destek bekliyoruz”

Muhammet Ünal’ın antrenörü Jose Ramiro Perales yaptığı açıklamada ilk kez profesyonel bir boks müsabakasına çıkacak olan Muhammet Ünal için destek beklediklerini belirtti. Perales, sporun bilim olduğunu, toplumların parçası olduğunu, toplumların da hükümetlerin bir parçası olduğunu belirtti. Bu bağlamda Kıbrıslı Türk bir boksörün Ayia Napa’da İngiliz bir boksörle yapacağı karşılaşma ile ilgili olarak özel sektörden hazırlıklar için destek beklediklerini belirten Latin Amerikalı antrenör, Muhammet’i desteklemek için bilet almak isteyenlerin +905488440247 numaralı telefondan irtibat kurabileceklerini ifade etti.

Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.