“Umarım olumlu karar çıkar ve sahalara döneriz”

“Umarım olumlu karar çıkar ve sahalara döneriz”

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Salı günü aldığı kararları Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Gündemi programında değerlendirdi.

A+A-

Antrenörlerden 8 haftalık ligi tamamlamak için verilen hazırlık dönemini çok iyi planlamalarını isteyen Göktaş, “Sporsuz kalmamak lazım, bunun başka alternatifi yok. İnşallah Bilim Kurulu’ndan olumlu karar çıkar ve sahalara döneriz” dedi.

 

Göktaş: “Hazırlık dönemini çok iyi planlayarak 8 hafta tamamlansın”

Göktaş, salgın döneminin başlangıcından bu yana liglerin tamamlanmasından yana görüş belirttiğini hatırlatarak, “60-70 gün spordan uzak kalan bir sporcu tabi ki sıfırlanır. Onun için iyi bir hazırlık yapılması lazım. Antrenör arkadaşlarımız tabi ki 8 haftalık hazırlığı istiyor. İyi bir hazırlık 8-12 hafta sürüyor. Tabi bizim o kadar zamanımız olmadığı için 5 haftalık bir süre var. Bu geçiş döneminde tüm arkadaşlardan istirhamım, bu 4 haftalık dönemi çok iyi planlayarak 8 haftayı tamamlayalım” dedi.

 

“Umarım olumlu karar çıkar ve sahalara döneriz”

Bilim Kurulu’nun vereceği kararın önemine değinen Süleyman Göktaş, “İnşallah olumlu bir karar çıkar ve sahalara döneriz. Bireysel sporların bugün açık havada tek başına antrenman yapması bir engel teşkil etmez. Bireysel sporlar yapılabilir. Sporsuz kalmamak lazım, bunun başka alternatifi yok” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 904 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.