Ulaş, Yalova'yı hayata döndürdü: 0-1

Ulaş, Yalova'yı hayata döndürdü: 0-1

K-Pet Süper Lig’in 9’uncu haftasında Yeni Boğaziçi’ne konuk olan Yalova, 43’üncü dakikada Ulaş’ın kaydettiği golle maçı 1-0 kazandı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 9’uncu haftasında Yeni Boğaziçi’ne konuk olan Yalova, 43’üncü dakikada Ulaş’ın kaydettiği golle maçı 1-0 kazandı. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlara ‘dur’ diyen sarı lacivertli ekip, haftalar sonra kazanarak ligdeki puanını 8’e yükseltti. Yeni Boğaziçi ise aldığı bu mağlubiyetle 10 puanda kaldı. Karşılaşmanın son dakikalarında saha içerisinde kısa süreli gerginlik de yaşandı.

 

Haftalar sonra kazandı

Yalova, Yeni Boğaziçi maçına kadar bu sezon sadece 1 galibiyet alabilmişti. Ligin 4’üncü haftasında GAÜ Çetinkaya’yı 5-1 gibi farklı bir skorla yenen Yalova, o günden sonra galibiyet yüzü görmemişti. Kötü sonuçlarla birlikte başkanı Tahsin Mertekçi’nin de hayatını kaybetmesiyle iyice bozulan moraller, Yeni Boğaziçi karşısında alınan galibiyet sonrası bir nebze olsun düzeldi. Sarı lacivertliler, gelecek hafta ligin lideri Binatlı’yı konuk edecek.

 

STAT: Osman E. Mehmet Stadı

HAKEMLER: Emre Öztaşlı, Engin Akkagün, Enver Kalkın

Y.BOĞAZİÇİ: Remzi Rıylı, Burçin Kerimoğulları (Dk.46 Haşim), İsmail Tırlık, Mustafa İnanç, Hüseyin Genel, Nador Mammadow, Keita Ousmane, Ramadan Ağdaç, Israel Tety, Mehmet Çağakan (Dk.76 Ahmet Yalçın), Kemal Varan (Dk.54 Zübeyir)

YALOVA: İrfan Özbay, Yusuf Özbahar (Dk.90 Ali Karayel), Veli Avcı, Mithat Küçükakaçalı, Mahmut İneci, Ali Özbahar, Buğra Barın (Dk.80 Tufan), Oliver Uche, Reşat Nazlı, Selçuk Dilik, Ulaş Candanal (Dk.57 Pamboe Kwame)

GOL: Dk.43 Ulaş Candanal (Yalova)

 

Fotoğraf: Kanı ALDAĞ

Bu haber toplam 2413 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.