Uğur ve Halil atıyor, MTG kazanıyor

Uğur ve Halil atıyor, MTG kazanıyor

K-Pet Süper Lig’in doğu bölgesi ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, golcü oyuncuları Halil Turan ve Uğur Gök’ün gol attığı maçların tamamını kazandı. Bu oyuncular gol atamayınca MTG galip gelemedi

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 6’ncı haftasını 13 puanla lider Yenicami’nin 5 puan gerisinde tamamlayan Mağusa Türk Gücü, ligin ikinci basamağında bulunuyor. Yeşil sarılı ekip şampiyonluk hedefi ile mücadele ettiği sezonda şu ana kadar 4 galibiyet elde ederken bu galibiyetlerde golcü oyuncular Uğur Gök ve Halil Turan attıkları gollerle önemli pay sahibi oldu. Bu ikilinin gol atmadığı maçlarda ise MTG galip gelemedi.

 

Gol atamadıkları maçları MTG kazanamadı

Ligin ilk haftasında Merit Alsancak Yeşilova deplasmanından 5-0’lık galibiyetle ayrılan MTG’de goller Uğur Gök (3) ve Halil Turan’dan (2) gelmişti. İkinci haftada Çetinkaya ile 1-1 berabere kalınan maçta ikili gol atma başarısı gösteremedi. Üçüncü haftada 2-1 kazanılan Türk Ocağı deplasmanında goller Halil Turan’dan gelirken, dördüncü haftada 4-1 kazanılan Binatlı maçında Uğur Gök 2, Halil Turan 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Beşinci haftada 5-1 kaybedilen Gönyeli deplasmanında ikili gol kaydedemedi. Son oynanan ve 5-2 kazanılan Gençler Birliği maçında ise Uğur Gök ve Halil Turan ikişer gole imza attılar.

 

Gol yükü onlarda

Ligin altıncı haftası itibarı ile Mağusa Türk Gücü rakip filelere 17 gol atarak an itibarı ile ligin en golcü ikinci takımı konumunda. MTG’nin kaydettiği gollerin 12 tanesi ise Uğur Gök ve Halil Turan’dan geldi. Golcü oyuncular altıncı haftayı 6’şar golle kapadılar.

Bu haber toplam 1326 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.