Ufuk Şimşek'te yeni gelişme

Ufuk Şimşek'te yeni gelişme

Bonservisi Kaymaklı'da bulunan Ufuk Şimşek konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor

A+A-

Bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan ve geçtiğimiz sezon GAÜ Çetinkaya’da forma giyen kaleci Ufuk Şimşek konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Genç kaleciyi ısrarla kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren GAÜ Çetinkaya’da girişimler tüm hızıyla sürerken, Ufuk Şimşek’in de 1 yıl daha kiralık olarak bu takımın formasını giymek istediği öğrenildi.

1 yıl GAÜ Çetinkaya, ardından Kaymaklı

Başarılı kalecinin, Küçük Kaymaklı forması giymekle ilgili bir sıkıntısı olmadığı da öğrenilirken, daha fazla forma giymek için bu tercihi yapmak istediği belirtiliyor. Oyuncunun yakın çevresine 1 yıl GAÜ Çetinkaya’da oynadıktan sonra Küçük Kaymaklı’ya dönmek istediğini söylediği öğrenilirken, önümüzdeki sezon GAÜ Çetinkaya’da oynadıktan sonra, ilerleyen yıllarda Küçük Kaymaklı kalesini uzun yıllar korumak istediğini söylediği konuşuluyor.

Küçük Kaymaklı yöneticileri ile önümüzdeki günlerde bu konuda bir görüşme gerçekleştirmesi beklenen Ufuk Şimşek’in bu isteğini yeşil siyahlılara bildirmesi ve 1 yıllık kiralık transferi için kolaylık istemesi bekleniyor.

Bu haber toplam 2708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.