Türkiye'de finallere kalmayı başardılar

Türkiye'de finallere kalmayı başardılar

Voleybol Yıldız Erkek ve Yıldız Kız milli takımları Türkiye’de finallere katılmaya hak kazandı

A+A-

Mersin’de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Şampiyonası Grup Eleme Müsabakalarına katılan KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Milli Takımları oynadıkları tüm karşılaşmalarını kazanarak adını Türkiye Şampiyonası finallerine kaldı.

Yıldız Erkekler, sırası ile Konya Pema’yı 3-0, Tarsus Belediyesi’ni 3-1, Adana Seyhan Belediyesi’ni 3-0 ve Karaman’ı 3-0 mağlup ederek lider olarak adını finallere yazdırdı.

Yıldız Kız takımı ise sırası ile Konya Pema’yı 3-0, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 3-2, Karamanspor Lisesi’ni 3-0 ve Niğde Belediyesi’ni 3-0 mağlup ederek finallere kaldı.

 

Kaya: “Bu başarı, tamamıyla planlı ve sistemli çalışmaların karşılığıdır”

KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, elde edilen başarı sonrasında düşüncelerini aktardı. Kaya; “Biz üzerimize düşeni her zamanki gibi yaptık. Bütün sporcularımızı ve hocalarını yürekten kutlarım. Bu bizim alışık olduğumuz bir tablo. Gitmeden önce söylemiştim. Bizim kapasitemizin finallerdir diye. Türkiye de değişen yeni final statüsü 4 yıl önce başladı ve 4 yıldır Türkiye finallerine katılan federasyonumuzdan bahsediyoruz. İlk yıl Ankara’da, 2’nci yıl İzmir’de, geçen yıl Bursa’da ve bu yıl da Konya’da bu başarıyı elde ettik. Bu ne rastlantı ne de tesadüfî bir başarıdır.  Tamamıyla planlı ve sistemli çalışmaların karşılığıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1339 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.