“Transfere bütçe ayırmadık”

“Transfere bütçe ayırmadık”

Doğan Türk Birliği’nde Başkan Bayar Piskobulu yeni sezon için transfer bütçesi ayırmadıklarını belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği, yeni sezon için transfere bütçe ayırmadı. Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada Teknik Direktör Caner Oshan ile yaptıkları görüşmede bu sezon transfer bütçesi için rakam ayırmadıklarını ilettiklerini belirtti. Piskobulu mevcut yabancıları Quadri Raheem’i kadroda tutacaklarını, ayrıca iki yeni yabancı takviyesi yapacaklarını belirtti.

 

Piskobulu: “Transfere bütçe ayırmadık”

Geçtiğimiz yılı üçüncü olarak bitiren Doğan Türk Birliği’nde Başkan Bayar Piskobulu yeni sezon için transfer bütçesi ayırmadıklarını belirtti. Piskobulu, mevcut şartlar gereği bu kararı aldıklarını belirtirken Teknik Direktör Caner Oshan’a transfer bütçesi ayırmadıklarını aktardıklarını ifade etti. Piskobulu, mevcut kadrolarında yer alan oyunculardan herhangi birine kendilerini tatmin edecek bir teklif gelmesi halinde değerlendireceklerini, aksi bir durumda değerlendirmeyeceklerini, ayrılan oyuncudan elde edilecek miktara göre o bölgeye takviye yapabileceklerini belirtti.

 

Çıdamlı’nın opsiyonu karşılanmayacak

Son günlerde adı başka takımlarla anılan İbrahim Çıdamlı ile ilgili konuşan Piskobulu, Çıdamlı’nın satın alma opsiyonunun kendilerinde olduğunu, 150 bin TL’lik opsiyonun temmuzun ilk 10 günü içerisine kadar geçerli olduğunu belirtti. Şu an için Çıdamlı’nın opsiyonunu karşılayabilecek durumda olmadıklarını belirten Piskobulu, oyuncunun başka bir takıma gitmek istemesi halinde kendisine kolaylık yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Raheem kalıyor

Doğan Türk Birliği’nde uzun yıllardır forma giyen Nijeryalı oyuncu Quadri Raheem yeni sezonda da takımda olacak. Raheem’i kadrolarında tutacaklarını belirten Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, kadrolarına iki yeni yabancı takviyesi yapacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.