Tosunoğlu sert çıkıştı

Tosunoğlu sert çıkıştı

K.Kaymaklı’nın ilk antrenmanında kulüp başkanı Hasan Tosunoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

A+A-

Serhan Önet ve Massa transferleri ile ilgili açıklamalar yapan Tosunoğlu, Çetinkaya cephesinden telafüz edildiği ileri sürülen ahlaksız teklif nitelemesi ile ilgili olarak “Bize ahlaksız diyenler öncelikle kendilerinin ahlaklı olup olmadıklarına bakmalarını tavsiye ederim” dedi. Ufuk – Serhan takası ile ilgili konuşan Tosunoğlu, “Serhan’ı bize vermeyi düşünmeyen bir kulübe değil futbolcu, kesinlikle çöpümüzü bile vermeyiz” diyerek sert konuştu. Massa transferinin gerçekleşmemesinde Futbol Federasyonu’nu eleştiren Tosunoğlu, bu konuda KTFF’yi kınadığını dile getirdi.

 

Tosunoğlu: “Centilmence bir lig geçsin”

Centilmence bir lig geçmesini temenni eden Tosunoğlu, antrenman sahalarını ay sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını, kulüp binası projesi ve futbol okulunu daha üst pozisyona taşımak istediklerini belirtti. A2 takımın şampiyonluğundan gurur duyduklarını belirten Tosunoğlu, “Bu yıl umarım A takımda hocalarımız takdir eder ve genç yıldızlarımızı A takım içerisinde değerlendirebiliriz. Sürekli transferlerle bu ülkede bir pozisyon üretebilmek mümkün değildir” ifadelerini kullandı.

 

“Bize ahlaksız diyenler kendilerine baksın”

“Çetinkaya’nın bir demecini okudum. Ahlaksız teklif gibi bir niteleme yapıldı. Bu bizleri rahatsız etmiştir” diyen Tosunoğlu, “Bizim ahlaksız bir pozisyonumuz söz konusu değildir. Hiçbir zaman ahlaksız bir davranışta bulunmayız. Aksine bu ülkede kulüp olarak örnek teşkil edecek bir yapımız vardır. Bize ahlaksız diyenler öncelikle kendilerinin ahlaklı olup olmadıklarına bakmalarını tavsiye ederim” dedi.

 

“Çetinkaya’nın yaklaşımı bizi üzdü”

Tosunoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Serhan Önet’i kesinlikle almak istiyoruz. Görüştük ancak bizim oyuncularımızla da bütün kulüpler görüşüyor. Bu işin doğasında vardır. Bağcıl’dan aldığımız Justice var. Bonservisi bizde. Türk Ocağı bize oyuncu ile geçtiğimiz yıldan kalan kontratı olduğunu, Bağcıl’ın kendilerine sormadan oyuncuyu sattığını söyledi. Biz sorun yok dedik, Bağcıl’a verdiğimiz ücreti getirin biz size oyuncuyu verelim dedik. Çünkü bu ülkede kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına yapmamalısınız diye temel bir kural olduğunu düşünüyorum. Bu noktada etik davranmaya çalışan bir yönetimimiz var. Çetinkaya’nın yaklaşımı bizi üzmüştür. Bunu sahibine teslim etmek istiyorum. Ahlaksızca kimse K.Kaymaklı camiasına bulaşmasın lütfen”

 

“Bize oyuncu vermeyene biz çöpümüzü bile vermeyiz”

Gündemde olan Serhan Önet – Ufuk Şimşek takası ile ilgili olarak da açıklama yapan Tosunoğlu, “Almadan vermek Allah’a mahsustur. Bizim istediklerimiz ortadayken, Serhan’ı bize vermeyi düşünmeyen bir kulübe değil futbolcu, kesinlikle çöpümüzü bile vermeyiz” ifadelerini kullandı.

 

“Federasyonu kınıyorum”

Bir dönem Yenicami forması giyen Ugandalı oyuncu Massa’nın transferinin Yenicami’nin şikayeti olduğu gerekçesi ile gerçekleşsinde sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Tosunoğlu, bu konuda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nu çözüm üreten noktada olmadığı için kınadığını belirtti. Tosunoğlu, “Bugün Massa 3 yıldır ülkemizde hiçbir lig müsabakasında oynamamıştır. Yönetmelik de çok açıktır. Bu sürede yabancı bir futbolcunun lisansı düşer. Biz Massa’yı getirmek istiyoruz. Federasyon buna karşı çıkıyor. Bize gerekçe olarak Yenicami’nin şikayet dilekçesi olduğunu söylüyorlar. Federasyon bıraksın biz bunu Yenicami ile çözeriz. Çözülmeyecek bir durum değildir. Amaç Kaymaklı’nın başarısızlığı ise Federasyonun tutumu tamamdır” dedi.

Bu haber toplam 2208 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.