Tenis plaja iniyor

Tenis plaja iniyor

Son yıllarda ilgi gören plaj tenisi bu yıl Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tarafından beş turnuva şeklinde yapılacak.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) 2019 Plaj Tenisi Turnuvaları başlıyor. Beş turnuvadan oluşacak olan KKTF 2019 Plaj Tenisi Turnuvaları’nın ilki 4-6 Temmuz tarihinde Gönyeli Tenis Kulübü Plaj Tenisi Turnuvası adı altında gerçekleştirilecek. Turnuvalara Pekur ana sponsorluk yapacak.

 

Gazioğlu: “İlgiden dolayı kurumsal olarak yapmak istedik”

Konu ile ilgili olarak Eziç Restoran’da basın toplantısı düzenlenerek bilgi verildi.

Basın toplantısında konuşan KKTF Başkanı Hasan Gazioğlu, geçmiş yıllarda düzenlenen turnuvalara olan ilginin kendilerini bu organizasyonu daha kurumsal olarak yapmaya ittiğini belirtti. Plaj tenisinin insanların ilgisini çeken, oynama isteği duyuran bir spor olduğunu, kendilerine tesis talebi geldiğini belirten Gazioğlu, bu tesislerin düşük bütçelerle yapılabileceğini ve kalıcı kortlar kazandırılabileceğini ifade etti.

Turnuvalar hakkında bilgi veren Gazioğlu, bu yıl farklı bölgelerde beş turnuva organize ettiklerini söyledi. Beş turnuvalık bir sezon olacağını aktaran Gazioğlu, turnuvaların ana sponsorluğunu Pekur Ltd.’in yapacağını belirtti.

 

Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kupaları eylülde

Gazioğlu ayrıca yıllar önce oynanan Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kupalarının da eylül ayında yeniden yapılmaya başlanacağını aktardı. Gazioğlu ayrıca tenis içerisinden beş kişiyi ATP turnuvalarına götürme hedeflerinin olduğunu belirtti.

Tenisin yıllar sonra canlı olarak yayınlaması ile ilgili çok güzel geri dönüşler aldıklarını aktaran Gazioğlu, plaj tenisinde de canlı yayının olması temennisinde bulundu. Son olarak düzenledikleri Organza Cup’ta tenis severlerin ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Gazioğlu, bu gibi ilgilerin motive edici olduğunu vurguladı.

Gazioğlu hedeflerinin spordaki ana branşlar gibi okullarda tenisi de kemik sporlardan bir tanesi yapmak olduğunu sözlerine ekledi.

 

Bozatlı: “Desteğimiz her zaman olacak”

Basın toplantısında Hasan Gazioğlu, tenisin Güzelyurt bölgesinde başlamasında katkısı olan Spor Dairesi Dış İlişkiler Sorumlusu Sertaç Bozatlı’ya teşekkür ederek ona söz verdi. Bozatlı yaptığı konuşmada daha çok insana spor yaptırabilecek branşlara her zaman desteklerinin olacağını belirtti. Turnuvaların ana sponsoru Pekur Ltd. Direktörü Uğur Ergün yaptığı konuşmada 28 yıldır yangın güvenliği sağlayan bir kurum olduklarını belirtti. Ergün spora ve sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade ederek, plaj tenisinin keyifli bir organizasyon olacağını ve katkılarının süreceğini belirtti.

 

Beş turnuva düzenlenecek

KKTF 2019 Plaj Tenisi Turnuvaları bu yıl farklı bölgelerde beş tane olacak şekilde yapılacak. Turnuvaların programı şu şekilde:

 

4-6 Temmuz: KKTF – GTK Plaj Tenisi Turnuvası (Gönyeli)

19-21 Temmuz: KKTF – GMBTK Plaj Turnuvası – 1 Bostan Beach Club (Bafra)

2-4 Ağustos: KKTF – GAÜ – GBTK Plaj Tenisi Camelot Beach (Girne)

16-18 Ağustos: KKTF GMBTK Plaj Turnuvası – 2 Kocareis (Mağusa)

30 Ağustos – 1 Eylül: KKTF – GMBTK Plaj Turnuvası Masterler Kocareis (Mağusa)

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.