Tek düşünce galibiyet

Tek düşünce galibiyet

Son iki haftadır puan kayıpları yaşan Gönyeli ile Çetinkaya, yarın oynayacakları maçtan galip ayrılarak moral bulmak istiyorlar

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de son iki haftada puan kayıpları yaşayan Gönyeli ile Çetinkaya yarın Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynayacakları maçtan galip ayrılan taraf olmak için çalışacakları belirtildi. Gönyeli önceki hafta Küçük Kaymaklı ile 1-1 berabere kalırken, geçtiğimiz hafta Alsancak’ta Merit Alsancak Yeşilova takımına 4-1 mağlup olmuştu. Çetinkaya ise önceki hafta Türk Ocağı deplasmanından 1-1’lik eşitlikle evine bir puanla dönerken, geçtiğimiz hafta kendi evinde Binatlı’ya 3-0’lık skorla mağlup oldu ve taraftarlarını üzdü.

Her iki takım teknik direktörleri karşılaşma ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, “Son iki haftada kaybettiğimiz puanlar belki yerine gelmez, ancak bu karşılaşmadan alınacak bir galibiyet takımın yeniden moral ve motivasyon bulmasında önemli bir rol oynayacak” açıklaması yaptılar. Gönyeli Teknik Direktörü Emre Perçinci, “Son iki hafta da kaybedilen 5 puana karşılık, yarın Çetinkaya karşısında galip gelerek kazanacağımız 3 puan var. Bu üç puanı kazanmak için çalışıyoruz” dedi. Çetinkaya Teknik Direktörü Hakan Sermaye ise yaptığı açıklamada, “Gönyeli karşılaşması bizim için olmazsa, olmazlarımızdan bir karşılaşmadır ve bu maçı kazanıp son iki hafta kayıplarımızı telafi etmek istiyoruz” dedi.

 

Perçinci: “Sabri dışında eksiğimiz yok, iyi hazırlandık”

“Süper Lig’in son iki hafta öncesine kadar oynadığımız karşılaşmalarda iyi futbol ortaya koyarak, iyi neticeler elde ettik. Ancak son iki haftada elimizde olmayan sebeplerden dolayı ideal 11’in dışına çıktık” diyen Gönyeli Teknik Direktörü Emre Perçinci, “Bunun da cezasını puan kayıpları yaşayarak ödedik” dedi. Her şeye rağmen Çetinkaya karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarının altını çizen Perçinci, “Hafta boyunca idmanlarımızda başkan ve yönetimin yanı sıra taraftarımızı da görmek Çetinkaya maçı öncesi takımın moralini yükseltti” dedi. Perçinci, “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık, tecrübeli oyuncumuz Sabri Selden dışında eksik oyuncumuz yok. Atatürk Stadı’ndan Gönyeli’ye 3 puanla gideceğimizden eminim” dedi.  

 

Sermaye: “İyi futbol oynayıp, üç puan alacağız”

Gönyeli takımı ile son iki haftada ayni akıbetleri yaşadıklarının altını çizen Çetinkaya Teknik Direktörü Hakan Sermaye, “Binatlı karşısında, son sekiz haftanın en kötü performansını ortaya koyduk ve neticesinde farklı mağlup olduk. Gönyeli maçına hatalarımızı da ortaya koyarak hazırlanmaya çalıştık. Bu maçta başka bir Çetinkaya izletmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız, karşılaşmadan galip gelerek moral ve motivasyonumuzu yeniden sağlamak istiyoruz” dedi. Gönyeli maçının kendileri açısından olmazsa, olmazlardan olduğuna vurgu yapan Hakan Sermaye, “Dört sarı kart nedeni ile karşılaşmada Abbas Osum’un forma giyemeyeceğini, ancak karşılaşmada görev alacak olan tüm oyunculara güvendiğini ve galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini” söyledi.

Bu haber toplam 1247 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.