“Tavır ve onur kırıcı sözlerden dolayı ayrıldık”

“Tavır ve onur kırıcı sözlerden dolayı ayrıldık”

Salih Say ve Ertan Bulut, Cihangir’de kadro dışı kalmadıklarını, teknik direktör Hasan Burgaç’ın kendilerine yönelik davranış ve konuşmalarından dolayı ayrıldıklarını belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir’in deneyimli oyuncuları Salih Say ve Ertan Bulut yaptıkları açıklama ile kulübün kendilerini disiplinsiz davranışlar nedeni ile kadro dışı bıraktığı yönündeki iddiaları yalanladı. Deneyimli futbolcular teknik direktör Hasan Burgaç’ın kendilerine takındığı tavır, davranışlar ve ucu küfre varan hitaplarından dolayı ayrılma kararı aldıklarını belirtti. Takım olarak bu şartlar altında Burgaç ile çalışmama kararı aldıklarını belirten Say ve Bulut, bazı oyuncuların tehdit ve vaatlerle şikayetlerini geri çektiğini iddia ederek, takımdan kendilerinin ayrılma kararı aldığını ifade etti.

 

“Dışlanmaktan dolayı üzgünüz”

Salih Say ve Ertan Bulut tarafından yapılan açıklama şu şekilde: “Bizler Salih Say ve Ertan Bulut, 19.03.2019 Salı günü, Cihangir Spor Kulübü tarafından basında yayınlattırılan “Salih Say ve Ertan Bulut disiplinsiz davranışları ile kadro dışı bırakılmıştır” haberine dayalı olarak cevap hakkımızı kullanarak, kamuoyunu bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapmayı uygun bulduk. Cihangir Spor Kulübü’nde özveri ile çalıştığımız yılların ardından bu şekilde dışlanmaktan dolayı üzüntümüzü bildiririz.

Formasını giydiğimiz sürece, canımızı dişimize takarak, sorumluluk bilinci ile hareket ederek, seviyeli arkadaşlıklarla ve yönetimle işbirliği içinde çalışarak, kulübün lig üçüncülüğü ve kupa şampiyonluğu elde ettiği, tarih yazdığı maçlarında çok büyük kaktı koyduğumuzu düşünüyoruz. Bu süreç içerisinde çalıştığımız hocalarımız, takım arkadaşlarımız, yöneticilerimiz ve taraftarlarımızla aramızda hiçbir “Disiplinsiz davranış” sorunumuz olmamıştır.”

 

“Ucu küfre varan hitaplarından dolayı çözüm arayışına girdik”

“Son dönemde takımın teknik sorumlusu olarak göreve gelen sayın Hasan Burgaç hocamızla da her şey yolunda giderken, takım olarak zor günler yaşamaya başlamamız ile birlikte, bize karşı takındığı tavır ve davranışlardan, antrenmanlardan, maç esnasında ve maç bitiminde bizlere yaptığı uygunsuz onur kırıcı konuşmalardan dolayı hem biz hem de takım arkadaşlarımız ciddi rahatsızlık duymaya başladık.

Hasan hoca ve yardımcılarının son maç gününe kadar artarak devam eden, ucu küfre varan hitaplarından dolayı bir sebep ve çözüm arayışına girdik.

Bu konuyu sayın başkanımıza iletmemize rağmen sorunun çözümü yönünde bir yaklaşım görmedik. Cumartesi oynadığımız maçın ardından takım olarak bu şartlar altında Hasan Burgaç ile çalışmayacağız kararı aldık.”

 

“Bazı oyuncuları tehdit ve vaatlerle şikayetten vazgeçirdiler”

“Maçtan sonraki ilk antrenman öncesi toplantı talebinde bulunduk. Toplantı öncesi bazı oyuncuları tehdit ve vaatlerle şikayet etmekten vazgeçirdiler. Yönetime bildirilen şikayetlerin ardından, yöneticiler hocanın arkasında olduklarını ifade ettiler.

Bunun üzerine ben, Salih Say, bu şartlar altında artık bu kulübe hizmet edemeyeceğimi bildirerek oradan ayrıldım.

Ben Ertan Bulut, ise sebepsiz yere yedek bırakılmaktan ve soyunma odasında karşılaştığım söylemlerden aşırı şekilde rahatsızlık duyduğum için yaşadığım tartışma nedeni ile hasan Burgaç ve ekibi ile çalışmayacağımı bildirerek ayrıldım.”

Bu haber toplam 1601 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.