Tamam dedi, sonra vazgeçti

Tamam dedi, sonra vazgeçti

Küçük Kaymaklı üçüncü yabancı konusunda Candy Augustine ve kulübü ile anlaştı, daha sonra Candy adaya gelmeyeceğini iletti

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da yabancı futbolcu konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı ekip geçtiğimiz yıl takımda yer alan Paul Asare ile anlaşırken Doğan Türk Birliği’nden forvet oyuncusu Onyekachi Okafor’un kiralanması yönünde anlaşma sağlamıştı. Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Gündem programına konuşan Küçük Kaymaklı teknik sorumlusu Emre Perçinci, bonservisi Yenicami’de olan ve geçtiğimiz sezonlarda Lefke forması giyen Candy Augustine için hem oyuncu, hem de kulübü ile anlaşma sağladıklarını ancak oyuncunun kısa süre içerisinde Kıbrıs’a gelmeyeceğini ve başka bir takımla anlaştığını kendilerine ilettiğini belirtti.

 

Perçinci: “Gelecekse görüşme ve alma hakkı bizde”

Konu ile ilgili olarak programa açıklamada bulunan Perçinci, “Candy konusunda biz oyuncu ile her konuda anlaştık, kulübü ile de anlaştık. Kulübü ile ilgili aldığımız yazıyı oyuncuya gösterdiğimizde gelemeyeceğini, başka bir takımla anlaştığını söyledi. Candy gelecekse görüşme ve alma hakkı bizde olacaktır. Gelmeyecekse de şu an denediğimiz ve memnun kaldığımız bir yabancı oyuncu var. Ona oyuncuya lisans çıkaracağız. Muhtemelen kamp sonrası ya da lig başlamadan önce bu konu netleşecek” ifadelerini kullandı.

Perçinci yerli transferi tamamladıklarını, yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirtirken, dün Hamitköy, bugün de Merit Alsancak Yeşilova ile hazırlık maçı oynayacaklarını, 15 Ağustos’ta Kartepe kampında bir maç daha olmak üzere toplamda 9 hazırlık maçı ile lige hazırlanacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 1211 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.