Takımlar istikrardan yana

Takımlar istikrardan yana

Süper Lig’de yer alan takımların 12 tanesi yeni sezon için hoca değişikliğine gitmedi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de yer alan 16 takımın 12 tanesi yeni sezona başlarken teknik direktörlük değişikliğine gitmedi. Yeni sezon için Baf Ülkü Yurdu, Küçük Kaymaklı, Cihangir ve Mağusa Türk Gücü takımları hocalarını değiştirirken, diğer 12 takımın teknik patronları görevinin başında kaldı.

 

12 Takımın teknik patronu aynı kaldı

K-Pet Süper Lig takımlarının büyük bir çoğunluğu yeni sezon çalışmalarına resmi olarak başladı. Ligde yer alan 16 takımın 12 tanesi, yeni sezon için teknik direktörlük değişikliğine gitmemesi dikkat çekti. Yeni sezon için sadece 4 takım teknik direktörlük görevi için değişikliğe giderken, söz konusu takımlar yeni hocalarıyla aylar öncesinde anlaşmaya vardı. Geçen sezondan değişik olarak, Mağusa Türk Gücü’nü Fırat Canova, Baf Ülkü Yurdu’nu Kemal Yürekli, Küçük Kaymaklı’yı İltaç Karayel ve Cihangir’i Kılıç Ali Kahraman isimleri çalıştıracak.

 

En büyük Karayel, en küçük Devecioğlu

Süper Lig’de yer alan 16 teknik adamdan yaş olarak en büyüğü Küçük Kaymaklı’nın deneyimli hocası İltaç Karayel’in olması gözlerden kaçmadı. 1960 doğumlu olan tecrübeli teknik adam, şu anda 57 yaşında olması dikkat çekiyor. Ligin en genç teknik patronu ise son iki yılda önce Dumlupınar’ı sonra da Yenicami’yi şampiyon yapan Sedat Devecioğlu oldu. Son iki yılda gittiği takımlara şampiyonluk yaşatan Devecioğlu, şu anda 33 yaşında.

 

Takımlar, tecrübeli hocalara emanet…

K-Pet Süper Lig takımlarında bu sezon teknik direktörlük görevini yürütecek hocaların yaş ortalaması 46.6 olarak belirlendi. Buna göre takımlar bu sezon tecrübeli hocalara emanet edilmesi de gözlerden kaçmayan en önemli olaylardan biri oldu.

teknik-direktorler.jpg

Bu haber toplam 1837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.