Süper Lig’de sona doğru

Süper Lig’de sona doğru

K-Pet Süper Lig’de 29’uncu hafta bugün Girne’de başlayacak.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de son iki haftaya girilirken 29’uncu hafta müsabakaları bugün ve yarın oynanacak. Ligde şampiyonluk yarışında Yenicami ve Mağusa Türk Gücü’nün mücadelesi sürerken geçtiğimiz hafta Gençler Birliği, Girne Halk Evi’nin ardından ligden düşen ikinci takım oldu.

 

Zirvedekiler evinde

K-Pet Süper Lig’de lideri Yenicami ve 2 puan gerisindeki Mağusa Türk Gücü, 29’uncu haftayı kendi evlerinde oynayacakları maçlarla geçirecek. Yenicami yarın Lefkoşa derbisinde Çetinkaya’yı konuk edecek. Mağusa Türk Gücü ise ligde kalan maçlarını formalite olarak oynayacak olan Cihangir’i konuk edecek.

 

Üçüncülük maçı

Ligde Yenicami ve Mağusa Türk Gücü’nün ardından aynı puanla üç ve dördüncü basamakları paylaşan Merit Alsancak Yeşilova ile Doğan Türk Birliği bugün haftanın açılış maçında karşılaşacak. Lig üçüncülüğü açısından önemi olan karşılaşma 19.00’da Doğan Türk Birliği’nin ev sahipliğinde oynanacak.

 

Formalite maçları oynayacaklar

Ligde bulundukları konum itibarı ile rahat bir noktada bulunan ekipler formalite maçlarına çıkacak. Lige veda eden Gençler Birliği, rahat bir noktada bulunan Lefke’yi konuk edecek. Alt lige düşmesi daha önce kesinleşen Girne Halk Evi ise bir diğer rahat takım olan Türk Ocağı ile karşılaşacak.

 

Alt sıralar

Ligde bu hafta alt sıraları yakından ilgilendiren müsabakalar da oynanacak. Play-out potasının hemen dışında bulunan Baf Ülkü Yurdu, Play-out’tan çıkma ihtimali bulunan Küçük Kaymaklı’yı konuk edecek. Play-out dışına çıkmak isteyen Gençlik Gücü ise Play-out mücadelesine iyi bir noktada başlamak isteyen Binatlı ile karşı karşıya gelecek. Play-out’a iyi bir başlangıç yapmak isteyen Esentepe ise ligin rahat ekiplerinden Gönyeli’yi ağırlayacak.

Bu haber toplam 1071 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.