“Süper değil ama doğru oynadık”

“Süper değil ama doğru oynadık”

TOL Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu Lefke karşısında çok süper bir oyun oynamadıklarını ancak doğru oynayarak galip geldiklerini belirtti.

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Süper Lig’in son dört haftasında hanesine 10 puan yazdıran Türk Ocağı, ligin 9’uncu haftasında Binatlı deplasmanına konuk olacak. Türk Ocağı’nda teknik direktör Hasan Topaloğlu hem kazandıkları Lefke maçını, hem de Binatlı maçını değerlendirdi.

Lefke maçı öncesi Çetinkaya karşısında kaybettikleri 2 puanın olduğunu ve bunu telafi etmek istediklerini belirten Topaloğlu, “Lefke karşısında çok süper oynadığımızı söyleyemem ama doğru oynadığımızı söyleyebilirim. Stratejimizi tam olarak sahaya yansıttık, iyi mücadeleyle güzel bir galibiyet aldık” dedi.

 

Topaloğlu: “Zor bir deplasman bizi bekliyor”

“4 haftada 10 puanlık bir çıkış var” diyen Topaloğlu, “Bunun devam etmesi için uğraşacağız. Yeni kurulan bir takımız ama kaliteli bir kadroyuz. Uyum sürecimizi atlatınca zaman içerisinde daha iyi noktaya geleceğimize inanıyorum. Önümüzde Binatlı maçı var. Onlar da çıkışta olan tehlikeli bir takım, zor bir deplasman daha bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.