“Şu an için her şey yolunda”

“Şu an için her şey yolunda”

Gençlik Gücü teknik direktörü Kemal Yürekli, değerlendirmelerde bulundu

A+A-

“LİGDE KALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ…” Gençlik Gücü teknik direktörü Kemal Yürekli; “Gençlik Gücü’nün ligde kalması için herkes var gücüyle çalışıyor. Temennim, kalan 8 hafta bizim için iyi gider ve takımı bu konumdan kurtarmayı başarırız”

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü’nün teknik direktörü kemal Yürekli, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Genç teknik adam, şu an için her şeyin yolunda gittiğini belirterek, kalan bölümde ligde kalmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

 

Yürekli: “Şu an için her şey yolunda”

Gençlik Gücü teknik patronu Yürekli yaptığı değerlendirmede, çalışmalarının son sürat devam ettiğini ve şu anda kendileri için her şeyin yolunda gittiğini dile getirdi. Yürekli; “22 kişilik kadromuzla çalışmalarımız devam ediyor. Kendi sahamızda çalışıyoruz.  Sahamızda çalışsak da sahanın küçük olması bazen problem yaratabiliyor. Buna rağmen şu an için her şey yolunda. Bugün Küçük Kaymaklı, Çarşamba günü Doğan Türk Birliği, Cumartesi de Baf Ülkü Yurdu ile hazırlık maçları oynayacağız. Bu maçlar, gücümüzü yeniden toparlamak için oldukça önemli. Bu süreci iyi değerlendirmeye çalışıyoruz ” ifadelerini kullandı.

 

“Umarım her şey istediğimiz gibi olur”

Ligin kalan bölümü hakkında da düşüncelerini aktaran Kemal Yürekli, Gençlik Gücü’nü ligde tutmak için herkesin var gücüyle çalıştığını belirtti. Yürekli; “Ligde 22 hafta kaldı ve dışarda 8 hafta yani 24 puan bulunuyor. Bildiğiniz gibi biz de son sıradayız. Gençlik Gücü’nün ligde kalması için herkes var gücüyle çalışıyor. Temennim, kalan 8 haftada bizim için her şeyin yolunda gitmesi ve takımı bu konumdan kurtarılmasıdır. Düşeceksek de dünyanın sonu olmadığını bir kez daha söylemek istiyorum. Sonuçta bu bir futbol ve bizler de bu bilinçle bu göreve başladık. Tabii bunun yaşanmasını istemiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur” şeklinde konuştu.

 

Ligin son sırasında yer alıyor

K-Pet Süper Lig’in başkent ekiplerinden Gençlik Gücü için 2019-2020 sezonunun 22 haftalık bölümü kâbus gibi geçti. İlk 2 hafta 2 beraberlik alan yeşil beyazlı ekip, bu sezonki ilk galibiyetini de 3’üncü hafta alarak, 3 haftada 5 puana ulaştı. Sonraki süreçte peş peşe yenilgiler alan başkent ekibi, bir sonraki galibiyetini ligin 8’inci haftasında Binatlı karşısında aldı. Binatlı galibiyetiyle birlikte inanılmaz bir düşüşe geçen Gençlik Gücü, ligde 11 maç kazanamadı. Galibiyetsiz 12’nci maçına ligin 20’nci haftasında Doğan Türk Birliği karşısına çıkan Gençlik Gücü, evinde o maçı 2-1 kazanarak kötü gidişe ‘dur’ dese de, ligin 21 ve 22’nci haftalarında da yenilmekten kurtulamadı. 22 haftada sadece 13 puan toplayabilen Gençlik Gücü, ligin 23’üncü haftasında 18 Haziran Perşembe akşamı Binatlı’ya konuk olacak.  

Bu haber toplam 1680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.