Spor günü etkinliği ikinci kez yapıldı

Spor günü etkinliği ikinci kez yapıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı The International Prep School öğrencilerine sporu sevdirmek amacıyla her yıl düzenlenen "Spor Günü" etkinliğinin ikinci bölüm GAU Lympic'te ailelerin de katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Etkinliğin ikinci gününe YEAR 3, YEAR 4 ve YEAR 5 öğrencileri katılırken, öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte aileler de farklı kategorilerde yarışlara katıldı. Öğrencilerin spor becerilerini ortaya koydukları yarışlarda; 200 metre, 50 metre koşuları yapılırken, Survivor oyunu öğrencilerin büyük ilgisini topladı. 200 metre koşularında YEAR 3 kızlarda Nehir Üstün, erkeklerde Hasan Murat Aşık; YEAR 4 Alnaz Kınacı, erkeklerde Berkin Altıdağlı,  YEAR 5 kızlarda İmge Beliz Küçük, erkeklerde Deren Dervish derece aldı.

50 metre yarışlarında ise; YEAR 3 kızlarda Nehir Üstün erkeklerde Kaan Mert Guyıldar; YEAR 4 Vera Blahotina, erkeklerde Sarp Haydar ve Arif Tuğcan, YEAR 5 kızlarda İmge Beliz ve Küçük erkeklerde Deren Dervish derece aldı. Koşular sonucu dereceye giren öğrenciler tespit edilerek aldıkları puanlara göre madalyaları beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

The International Prep School Müdürü Fatma Mertekçi tarafından yapılan açıklamada; "Eğitim programımızda bulunan ve öğrencinin aidiyet duygusunu geliştiren, her öğrencinin üyesi olduğu bir ev vardır. Bu evler okulumuzda Salamis – Kyrenia – Karpaz - Bellapais evleridir. Öğrenciler yıl içinde gösterdikleri sosyal ve akademik başarılarıyla evlerine puan kazandırırken, spor günümüzdeki performanslarıyla da evlerini desteklediler. Bir ekibin üyesi olarak bu özel günde spor alanındaki başarılarını gruplarına yansıttılar. Öğrencilerimizin atletizmde göstermiş olduğu başarıyı kutluyoruz ”  dedi.

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.