"Sonuçların negatif çıkması bizleri sevindirdi"

"Sonuçların negatif çıkması bizleri sevindirdi"

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, geçtiğimiz hafta futbol camiasına yapılan Covid-19 testlerinin tümünün de negatif çıktığını ve bu sonuçların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, geçtiğimiz hafta futbol camiasına yapılan Covid-19 testlerinin tümünün de negatif çıktığını ve bu sonuçların memnuniyet verici olduğunu söyledi. Sertoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanı Ali Pilli ve tüm sağlık personeline bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Sertoğlu'nun yazılı açıklaması şöyle;

"Değerli spor camiası; ülkemizin geçirdiği zor günlerin ardından ligimizin başlangıç tarihini geçtiğimiz hafta sizlerle paylaştık. Bugüne kadar gelen sürede yoğun çalışmalar ve uğraşlar verdik. Geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü de K-Pet Süper Lig ve K-Pet 1.Lig’de mücadele eden tüm kulüplerimizin; futbolcu, teknik direktör, yönetici ve kulüp personeli ile tüm futbol hakemlerimizin Covid-19 testlerini yaptırdık. Yapılan tüm testlerimizin negatif çıkması bizleri sevindirmiştir. Dün itibariyle futbol kulüplerimizin hazırlık maçları da başladı ve kulüplerimiz kalan 8 haftayı tamamlamak için çalışmalarına hız verdi.

Bu süreçte bizlerin yanında olan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ile testlerimizi yapan tüm sağlık çalışanlarına şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim..."

Bu haber toplam 1651 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.