Son dakika fobisi

Son dakika fobisi

Türk Ocağı, bu sezon 4 maçta son dakika golleri ile puan kayıpları yaşadı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’e bu sezon fırtına gibi başlayan Türk Ocağı, ilk 5 haftada 5 galibiyet birden alarak dikkat çekmişti. Türk Ocağı, 5’inci haftadan sonra düşüşe geçerek son 6 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı. Girne ekibi, bu maçların 4 tanesinde son anlarda yediği gollerle yıkılması da dikkat çelen bir diğer unsur oldu.

 

Son anlarda yıkılıyor

Süper Lig’de 5’inci haftadan sonra düşüşe geçen Türk Ocağı, 4 maçta son anlarda yediği gollerle yıkıldı. 6’ncı hafta Gönyeli’yi konuk eden Türk Ocağı, 3-2 götürdüğü karşılaşmanın 90+5’inci dakikasında tecrübeli oyuncu Raif’in frikik golüne engel olamamış ve böylelikle hem sezonun ilk puan kaybını yaşamış, hem de son anlarda gol yeme sendromunun başlangıcı olmuştu.

Ligin 8’inci haftasında Türk Ocağı ile Doğan Türk Birliği’nin karşılaştığı ‘Leymosun Derbisi’nde de Türk Ocağı son anlarda yıkılan ekip oldu. Maçın son anlarına 1-0 üstün giren Türk Ocağı, o dakikalarda Kenan Oshan’ın golüne engel olamamıştı.

Girne ekibi, ligin 10’uncu haftasında da son anlarda yıkıldı. 10’uncu haftada Yenicami’yi konuk eden Türk Ocağı, maçın duraklama anlarında Hascan kaydettiği frikik golüne engel olamadı.

Son olarak, geçtiğimiz hafta sonu 11’inci haftada Binatlı’ya konuk olan Türk Ocağı, bu maçta da son anlarda yıkılmaktan kurtulamadı. 90+4’üncü dakikada sahneye çıkan Muammer Tip, topu ağlara göndererek Binatlı’yı 1-0 öne geçirince, Türk Ocağı bu sezon 4’üncü maçında son dakikada yıkılmış oldu.

 

6 haftada 1 galibiyet alabildi

Sezona fırtına gibi başlayan ve ilk 5 maçta 5 galibiyet alarak adından söz ettirmeye başlayan Türk Ocağı, 5’inci haftadan sonra düşüşe geçti. 6’ncı haftada Gönyeli ile son dakikada yediği golle 3-3 berabere kalan Girne temsilcisi, ligdeki ilk puan kaybını yaşamıştı. 7’nci haftada Hamitköy’ü 4-0 mağlup eden Türk Ocağı, Gönyeli maçında kaybettiği 2 puanı taraftarlarına unuttursa da, 8’inci haftada Doğan Türk Birliği ile karşılaştığı ‘Leymosun Derbisi’nin son anlarında kalesinde golü görmüş ve karşılaşmayı 1-1 tamamlamıştı. Derbinin ardından o dönem çıkış gösteren Lefke’ye konuk olan Türk Ocağı, 1-1 berabere kalarak o maçta da 2 puan bırakmış oldu. 10’uncu hafta Yenicami’yi konuk eden sarı siyahlı ekip, 1-0 önde gördüğü mücadelenin son anlarında kalesinde golü görünce sahadan bir kez daha 1-1’lik beraberlikle ayrılmak durumunda kaldı. Ligin 11’inci haftasında Binatlı’ya konuk olan ve normal süresi 0-0 geçen karşılaşmanın 90+4’üncü dakikasında Binatlı gol bulup, maçı kazanınca Türk Ocağı son haftalarda yaşadığı düşüş de devam etmiş oldu.

 

İlk kez kaybetti

Türk Ocağı’nın ligin 11’inci haftasında Binatlı maçında son anlarda gol yemesi, sarı siyahlı ekibin bu sezonki ilk mağlubiyetini de getirmiş oldu. 11’nci haftaya kadar namağlup yoluna devam eden Türk Ocağı, ligin 11’inci haftasında bu unvanını kaybetti. Bu sonuçla ligde mağlubiyet yaşamayan takım kalmadı. Türk Ocağı, ligde şu ana kadar 6 galibiyet, 4 beraberlik 1 de mağlubiyet aldı. 

Bu haber toplam 1378 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.