Smaçlar Soykut anısına

Smaçlar Soykut anısına

Voleybolda 18. Levent Soykut Anı Turnuvası yarın akşam başlayacak.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen sezon öncesi hazırlık turnuvalarının ikincisi yarın gece başlıyor. Bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Levent Soykut Anı Turnuvası kadınlar ve erkekler kategorisinde oynanacak.

Yarın gece Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak olan turnuvada ilk müsabakalar erkekler kategorisinde oynanacak. Perşembe akşamı oynanacak olan kadınlar karşılaşmasının ardından Cuma gecesi turnuvanın final karşılaşmaları oynanacak.

Yarın gece erkekler karşılaşmasında saat 18.30’da Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Y.Erenköy BVK karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın ardından saat 20.00’de Vakıflar ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşılaşacak. Perşembe akşamı oynanacak olan kadın müsabakaları ise Necati Taşkın Spor Salonu’nda yer alacak. Turnuva Cuma akşamı Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan kadın ve erkek final karşılaşmaları ile tamamlanacak. Program şöyle:

 

Tarih

Müsabaka

Saat

Salon

Katagori

17 Ekim Çar.

YDÜ -YEBVK

18.30

ASS

B. ERKEK

17 Ekim Çar

Vakıflar –DAÜ

20.00

ASS

B. ERKEK

 

 

 

 

 

18 Ekim Per

YDÜ –Vakıflar

18.30

NTSS

B. BAYAN

18 Ekim Per

YEBVK –LAÜ

20.00

NTSS

B.BAYAN

 

 

 

 

 

19 . Ekim Cuma

Bayan Finali

18.30

ASS

B. ERKEK

19 . Ekim Cuma

Erkek Finali

20.00

ASS

B. BAYAN

 

 

 

 

 

 

‘Vakıflar Anıyor Turnuvası’ cumartesi gerçekleşecek

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen sezon öncesi hazırlık turnuvalarının bir diğeri Yıldız Kızlar kategorisinde Cumartesi gerçekleşecek. Vakıflar Spor Kulübü’nün merhum sporcu, antrenör ve idarecileri anısına ‘Vakıflar Spor Kulübü Anıyor’ adı altında düzenlenecek olan Yıldız Kızlar Turnuvası Cumartesi günü saat 10.00’da Necati Taşkın Spor Salonu’nda başlayacak. Ayni gün tamamlanacak olan organizasyonda 8 Yıldız Kız takım mücadele edecek. Müsabakalar 4’erli iki grup halinde oynanacak. İlk iki takımın yarı finale yükseleceği organizasyonda  A1 –B2, B1-A2 yarı final eşleşmeleri sonucunda galipler final, mağluplar 3’üncülük maçında karşı karşıya gelecek. Turnuva sonucunda dereceye girecek takımlara ödülleri takdim edilecek.

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.