Smaçlar Mersin’de atılacak

Smaçlar Mersin’de atılacak

Kıbrıslı Türk voleybolcular Mersin’de düzenlenecek olan 2017 CEV Plaj Voleybolu Satellite organizasyonunda Türkiye Milli Takımı’nda yer alacak

A+A-

Mersin’de 27 – 30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 2017 CEV Plaj Voleybolu Satellite turnuvasında Kıbrıslı Türk sporcular Türkiye Milli Takımı için yarışacak. Organizasyona kadınlarda Buğra Eryıldız - Merve Çelebi ikilisi, erkeklerde Ali Osman Nurettin ve Kemal Şah, Türkiyeli partnerleri ile katılacak.

 

Buğra ve Merve ana tabloda

Kadınlarda Buğra Eryıldız – Merve Çelebi ikilisi önceki hafta gerçekleştirilen Alanya Masters Avrupa Şampiyonası’nda mücadele ederek uluslararası alandaki mücadelelerinde karşılaşma kazanamasalar da tecrübe edinmişti. İkili 2017 CEV Plaj Voleybolu Satellite organizasyonunda da Türkiye adına mücadelelerine ana tablodan başlayacak.

 

Nurettin ve Şah derece arayacak

Erkeklerde Kıbrıslı Türk sporcular Ali Osman Nurettin ve Kemal Şah da Türkiye adına yarışacak isimlerden. Spor yaşantısını Türkiye’de sürdüren Ali Osman Nurettin partneri Hasan Hüseyin Mermer ile birlikte ana tabloda organizasyona başlayacak. Ali Osman partneri ile birlikte son olarak Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Ligi’ni şampiyon olarak noktalamıştı.

Kemal Şah ise Selçuk Şekerci ile birlikte ana tabloya kalabilmek için ön elemede organizasyona başlayacak. İkili son olarak Kulüpler Ligi’nde dördüncü olma başarısı göstermişti.

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.